2777
2789

سلام بچها آبان ماه نتایج ارشد رو اعلام کردن من شهرستان دیگه قبول شدم اینترنتی ثبت نام کردامروز به دانشگاه زنگ زدم میگه باید حضوری بیای انتخاب واحد کنی و مدارکتو بیاری شنیدم بخاطر کرونا راه ها رو بستن و جریمه میکنن چطور برم دانشگاه و اینکه  درسته دانشگاه از بهمن شروع میشه چون دیر اعلام نتایج کردن

من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد

ورودی جدید نیستم ولی ترم دیرتر شروع میشه دیرتر هم تموم میشه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
ورودی جدید نیستم ولی ترم دیرتر شروع میشه دیرتر هم تموم میشه

انتخاب واحد برای ترم مهر انجام دادید ؟ میشه اینترنتی انجام داد

من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انتخاب واحد برای ترم مهر انجام دادید ؟ میشه اینترنتی انجام داد

دانشجو نیستم ولی امسال اینجوریه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️