سلام 3بارسقط داشتم همه ازمایش های مربوطه انجام دادیم بعد9ماه از سقط آخر داریم اقدام میکنیم. این دومین ماه اقداممونه که مثه ماه قبل لترزول و hmjزدم و شنبه 9شب hcjزدم فولیکول 19داشتم.دکترگفت پنج شنبه و یکشنبه دوشنبه سه شنبه پنج شنبه این هفته رو اقدام کن. من پنج شنبه گذشته اقدام کردم شنبه شب امپول 4ساعت بعدامپول اقدام کردیم و دوباره 28ساعت بعدامپول اقدام کردیم. از دیروز صبح ک 36ساعت بعدامپول گذشته درد تخمدان داشتیم و دیشب و امروز اقدام کردیم اما متاسفانه شوهرم اصلاارضا نشد. حالابنظرتون 4ساعت بعدhcjو 28ساعت بعدhcjک اقدام کردیم کافی بوده یا نه؟
دوستان و استارتر امروز ۱۶ روز از امپول ازادسازی تخمکم میگزره بتا ۱۷ بود یعنی مشکوک باردارم؟؟؟؟خی ...
مشکوکه..تکرارش کن زودرفتی حتما.۴روزدبگه برو باید۴برابر شده باشه
خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
خسته شدم کاش حامله بشم. نمیدونم اسپرم از یکشنبه شب مونده هنوز تو دهنه رحم یا نمونده
تا دوروز هست .حتی سه روز