2777
2789
عنوان

بیبی چک دو مارک مختلف و هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 21 پست
مرسی عزیزدلم انشالله که دوتامون با هم خبرشو بدیم 😍

سلام عزیزم بی بی چک چندروز بعداز تخمک گذاری مثبت شد؟ آخه منم سر بارداری دومم بی بی چک ۹ روز مونده به موعود مثبت شد . میخواستم اینبار هم زودتر بفهمم بارداری یا نه بخاطر همین میپرسم‌.راستی من از تایپیک لوبیا هستم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بی بی چک چندروز بعداز تخمک گذاری مثبت شد؟ آخه منم سر بارداری دومم بی بی چک ۹ روز مونده به ...

سلام عزیزم

من کیت تخمک گذاریم مکس بود اصلا درست چیزی نشون نمیداد همش مثبت میشد دیگه منم همینجوری اقدام کردم لوبیا هم حتی گفت با مکس نمیتونست بگه که آزاد شده یا نه ولی بیبی چک برام هاله انداخت تقریبا فک میکنم ۱۰ روز بعد از اپلین اقدام بود بیبی هاله انداخت

آزمایش ندادم مطمئن نیستم هنوز منتظرم موعدم بشه ببینم پریود میشم یا نه

اگه باردار بودم یا نبودم همینجا میگم حتما

سلام عزیزم من کیت تخمک گذاریم مکس بود اصلا درست چیزی نشون نمیداد همش مثبت میشد دیگه منم همینجوری اق ...

عه منم کیتم مکس بود و همش مثبت میشد ولی گفتن ملاک همون روز اول مثبت شدنه فردای دوخط همرنگ شدن کیت تخمک آزاد شده با این حساب فکر میکنی روز چند آزاد شده؟

منم‌ منتظرم چند روز بگذره بی بی بزنم 

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤
عه منم کیتم مکس بود و همش مثبت میشد ولی گفتن ملاک همون روز اول مثبت شدنه فردای دوخط همرنگ شدن کیت تخ ...

من خودم علائم تخمک گذاری یعنی ترشح و احساس گرما روز ۲۹م بود برام تاریخی که ماشین حساب تخمک گذاری بهم داده بود ولی کیتم کمرنگ بود اصلا نمیدونم کی آزاد شده یا اصن تخمکی درکار بوده یا نه اکثرا برام مثبت میشد

بیبی چکم هم قبلا برام پیش اومده مثبت شده ولی باردار نبودم ولی اقدامی هم نداشتم الان اقدام داشتم امیدوارم که درست باشه

حتما اگه باردار بودم عکس کیت‌ها با زمان اقداممو میزنم برا کسایی که مثل من بود کیتاشون

سلام دوستای عزیزم

من باردار نبودم و پریود شدم

۴تا بیبی چک هاله دار داشتم یکیش مدیکور بود و سه تای دیگه مارک ویوِر

ولی مارک روژان زدم منفی شد و روز بعدش پریود شدم