مرواریدسیا مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 379 عنوان لکهای قهوه ای بارداری 55 بازدید | 19 پست تازگی روی شکمم ی رگه های قهوه ای معلومه.کسی میدونه توبارداری باید چی استفاده کرد؟ ی جا خونده بودم میگف روغن کنجد بمال. اصلا روغن مالیدن مجازه؟کسی تجربه ای داره؟؟ 1399/09/04 | 17:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sepidkhanoom عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2707 من با روغن زیتون ماساژ میدم شکممو.فک کنم خوب باشه حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
مرواریدسیا مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 379 من با روغن زیتون ماساژ میدم شکممو.فک کنم خوب باشه شما چند ماه هستی؟
گلناز۲۰ عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8353 خط نافت قهوه ای شده طبیعیه!! به خاطر تغییرات هورمونیه!! اگه با روغن بادوم شیرین روزی چند بار شکمت ماساژ بدی تا پایان ماه نهم و آب هم زیاد بخوری ترک نمی خوره شکمت!! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
sepidkhanoom عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2707 شما چند ماه هستی؟ تو ماه چهارمم حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 منظورت خط نافه ؟؟؟؟؟ کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
مرواریدسیا مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 379 خط نافت قهوه ای شده طبیعیه!! به خاطر تغییرات هورمونیه!! اگه با روغن بادوم شیرین روزی چند بار ... خود ناف و خط بالا وپایینش تازه دوس روزه اینطوری شده.بعد این خط ها تبدیل به ترک میشه؟؟
گلناز۲۰ عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8353 خود ناف و خط بالا وپایینش تازه دوس روزه اینطوری شده.بعد این خط ها تبدیل به ترک میشه؟؟ نه!! خط ترک به خاطر کشیدگی پوست درست می شه!! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 خود ناف و خط بالا وپایینش تازه دوس روزه اینطوری شده.بعد این خط ها تبدیل به ترک میشه؟؟ خط ناف كه طبيعيه بعد زايمان خود به خود ميره کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
مرواریدسیا مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 379 خط ناف كه طبيعيه بعد زايمان خود به خود ميره جدی میگی
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 اره اون ميره عزيزم اولش كمرنگه اخرا حسابي پررنگ ميشه اما نميمونه بعد ني ني ميره کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
shk0078 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 8590 من ک دکترم برام یه روغن نوشت رفتم از داروخونه گرفتم نمیدونم برا خط ناف خوبه یا نه کلا برا ترک شکمه همه کسم دخترم❤
مرواریدسیا مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 379 من ک دکترم برام یه روغن نوشت رفتم از داروخونه گرفتم نمیدونم برا خط ناف خوبه یا نه کلا برا ترک شکمه اسمش چیه؟
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 جدی میگی ارههه عزيزم خيالت راحت من از چن تا دكتر پرسيدم همه ميگفتن ميره زن داداشمو به چشم ديدم خط خيييلي پررنگ بعد ني نينيش كاملا رفت کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام