2777
2789
عنوان

لکه‌ای قهوه ای بارداری

55 بازدید | 19 پست

تازگی روی شکمم ی رگه های قهوه ای معلومه.کسی میدونه توبارداری باید چی استفاده کرد؟ ی جا خونده بودم میگف روغن کنجد بمال. اصلا روغن مالیدن مجازه؟کسی تجربه ای داره؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خط نافت قهوه ای شده طبیعیه!! به خاطر تغییرات هورمونیه!!  

اگه با روغن بادوم شیرین روزی چند بار شکمت ماساژ بدی تا پایان ماه نهم و آب هم زیاد بخوری ترک نمی خوره شکمت!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
خط نافت قهوه ای شده طبیعیه!! به خاطر تغییرات هورمونیه!!   اگه با روغن بادوم شیرین روزی چند بار ...

خود ناف و خط بالا وپایینش تازه دوس روزه اینطوری شده.بعد این خط ها تبدیل به ترک میشه؟؟

خود ناف و خط بالا وپایینش تازه دوس روزه اینطوری شده.بعد این خط ها تبدیل به ترک میشه؟؟

نه!!  خط ترک به خاطر کشیدگی پوست درست می شه!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

خط ناف كه طبيعيه بعد زايمان خود به خود ميره

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
اره

اون ميره عزيزم اولش كمرنگه اخرا حسابي پررنگ ميشه اما نميمونه بعد ني ني ميره

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
جدی میگی

ارههه عزيزم خيالت راحت من از چن تا دكتر پرسيدم همه ميگفتن ميره زن داداشمو به چشم ديدم خط خيييلي پررنگ بعد ني نينيش كاملا رفت