2777
2789
عنوان

انعقاد خون و ناباروی

384 بازدید | 12 پست

سلام خانم ها دکترم گفته انعقاد خون باعث ناباروری و نرسیدن خون به جفت میشه 

من شنیدم باعث سقط میشه فقط. یعنی مشکل ناباوری من بخاطر خونه؟ 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

کسی بوده مثل من؟ 

من فعلا ازمایش کلی ندادم فقط الان انتی ترمبین ۳ خونم خیلی پایینه باید برم پیش متخصص ایمونولوژی

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

نه عزیز قبل بارداری آسپرین میدن بمحض مثبت شدن هپارین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکل انعقادی دارم‌..ولی مشکل بارداری ندارم🤔فکرنکنم دکترت چرت گفته

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

من یکی سقط شد بعدش ازمایش نشون داد یه کم خونم غلیظه باردار شدم دوباره اسپرینو هپارین تا اخرش زدم

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 
من مشکل انعقادی دارم‌..ولی مشکل بارداری ندارم🤔فکرنکنم دکترت چرت گفته

اخه مال من خیلی پایینه. من توی اینستا از چند تا دکترم پرسبدم تایید کردن

دکترت درست گفته باعث سقطم میشه ولی ناباروری نمیده مگر اینکه جنینت زود سقط بشه و ندونی بارداری

اره منم منظورم همینه همون اول سقط میشه متوجه بارداری نمیشیم. این درمان داره؟؟ 

مادر من اینجور هس 

زمان بارداری هپارین میزده 

واسه من روزی سه دفعه تزریق داشته واسه ابجیم روزی دوبار

سرمن ک خیلی حالش بد شده و دکترا تشخیص نمیدادن ک مشکلشون چیه غیر هپارین قرص وارفارین هم میخوردن

اخه مال من خیلی پایینه. من توی اینستا از چند تا دکترم پرسبدم تایید کردن

از من که مطمنم بدتر نیستی...من روزی یه آمپول ۶هزار تزریق میکنم.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

منم ۴هزار میزدم واسه کاشتم ولی بتام رفت پایین باید به منم ۶ هزار یا بیشتر بده

احتمالا منظور ناباوری همون سقط توی ماه اول که متوجه بارداری نمیشیم