2777
2789
دستبند طلا ست چقدر درمیاد🥺

از اینا ک رو چرم اسم میزنن. 

دستبندش چرمه. اسمو تو هر وزنی که بخای طلا میزنه برات. مثلا میگی طلاش دو گرم باشه 

خدایا سرد این پایین از اون بالا تماشا کن🧡. اگه میشه فقط گاهی. خودت💛قلبامونو💜 ها کن🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تاپیکت گفتی روز 24 سیکلت تخم آزاد شد تعجب کردم 🌺

عزیزم ببخشید حواسم نبود یه لحظه 

آره برای خودمم جای تعجب داشت فکر میکردم لانه کزینیه ولی تخمک گذاری بود 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
تو تاپیکت گفتی روز 24 سیکلت تخم آزاد شد تعجب کردم 🌺

این ماه ببینم خدا نعمتش رو میده بهم یا نه 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
یه روشی هست میرم تو تاپیک برا مینویسم انجام بده

خیلی ممنون حتما