2777
2789
ولی خب حق بقیه تو کنکور ضایع میشع.  اینا هم در زمینه کار هم موفقند سریع میرن سر کار. هم ...

یکی از دوستای من ، اون سالی که داشتم کنکور میدادم، سهمیه ۶۰ درصد داشت

از سهمیه ش استفاده نکرد. بچه ها گفتن چرا اینکارو نمیکنی؟ 

گفت: کی این حقو به من میده؟!!! که حق یکی دیگه رو بخورم؟ کی این سهمیه رو برای من تعیین کرده؟

آدم خودش باید شعور داشته باشه و استفاده نکنه

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین حایل...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالتون .من حقوق میخوندم پیام نور .وسطاش ازدواج کردم اصلا کلی مشکل پیش اومد و دور شدم از شهرم دانشگاهم نصفه موند .باورتون میشه همینطوری مونده چندساله تازه الان خودمو پیدا کردم انگیزم بزگشته اما نمیدونم برم چه واکنشی میبنم یا چقدر هزینه باید کنم .حالا دلم رشتمو دوست نداره کاش میشد  تغییر رشته بدم .روم نمیشه برم اون دانشگاه اصلااااا چند سال سراغش نرفتم

اگر کمک داری یه کمک فول تایم،حتما میتونی عزیزم

بسیار عالی

من همچین حمایت کننده ای ندارم

بچه بز گم خیلی شیطونه کسب نگهش نمیداره

برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان و گشایش درکار شما و ما،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خودم تو دوران دبیرستان مدرسه خوب درس میخوندم

معدلمم خیلی عالی بود

اما تو دانشگاه اصلا درس نخوندم

چون به رشته ام علاقه نداشتم

فقط بزور خوندم تموم کردم

برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان و گشایش درکار شما و ما،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چه خوبه حامی داشته باشی.منم امروز به مامانم میگم بریم خونه عموم کتابای دخترعمومو که نظام جدیده بگیری ...

نمیدونم چی بگم شاید شرایطشون متفاوته،مامان من بنده خدا یکسال نذاشت من حتی یه استکان بشورم،مراقبت کامل دخترم حتی حمامش با خودش بود با اینکه پا درد ومریضی زیاد داره

بسیار عالی من همچین حمایت کننده ای ندارم بچه بز گم خیلی شیطونه کسب نگهش نمیداره

آره بابا میگه میگه باوجود شوهر و یه بچه  سه ساله صبح میرفته کتابخونه شب برمیگشته ناهار وشامش آماده بوده