2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا انشالله پدرشو رحمت کنه ولی واقعا عمر خودشو کرده بود نزدیک ۷۰سالش بود شهید مدافع حرم شد

ولی خب حق بقیه تو کنکور ضایع میشع. 

اینا هم در زمینه کار هم موفقند سریع میرن سر کار.

همینجوریهم خانوادشون حقوق زیاد میگیرند.

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود
خواهش میکنم عزیزم بپرس آره صدر درصد نیاز به درسنامه وکتاب تست خوب داری،اصلا بدون اینا نتیجه نمیگیری ...

جواب منو ندادید

با دیپلم کنکور دادید یا مدرک دانشگاهی داشتید

برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان و گشایش درکار شما و ما،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم نظام قدیمم کتابام اون زمان گرفته بودم خیلی سبز بودن مخصوص کنکور الان که نظام جدیده نمیدونم میتون ...

نه به جز ریاضی وفیزیک که مباحث مشترک دارن بقیه دیگه به درد نمیخورن،من دوتا گونی دادم کاغذ باطله

نه لیسانس بودم گلم،رمز موفقیت در کنکور ایران پوست کلفت بودن وگیر سه پیچ دادن    

چه خوب

من ۳۰ سالمه

دانشگاه سراسری کارشناسی مهندسی کامپیوتر خوندم

الان با وجود دوتا بچه

یه بچه ۷ و یک ساله میتونم دوباره بخونم؟

برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان و گشایش درکار شما و ما،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم