2777
2789

میشه بگی چطوری وجودشو حس کردی منم فک میکنم دارم

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟

دامنه نمیری اونجا دعانویس داره منم مال اصفهانم ولی کسیو نمیشناسم

مشکلت چیه ؟

😌کاش یاد بگیریم سرمون تو زندگی خودمون باشه😌                                🥲 آی ام کاربر قدیمی 🥲                                                       🤪🤭 مغرور جذاب 🤭🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی به اسم همزاد در قران نیومده ووجود نداره .اونچه که به عنوان همزاد بین عموم باب شده درواقع همون جن هستش.حرز ابودجاله و حرزامام جواد عالی هست

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

چطوری حسش میکنین خب؟؟؟

😌کاش یاد بگیریم سرمون تو زندگی خودمون باشه😌                                🥲 آی ام کاربر قدیمی 🥲                                                       🤪🤭 مغرور جذاب 🤭🤪
چیزی به اسم همزاد در قران نیومده ووجود نداره .اونچه که به عنوان همزاد بین عموم باب شده درواقع همون ج ...

حرز امام جواد اسان ترین و .مطمئن تربن راهشه اگه اصلش رو گیر بیارین.

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...