2777
2789
عنوان

بچها من واقعا خرجم زیاده بنظرتون ترخدا بیاید بگید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5738 بازدید | 202 پست
خرج خونمون ک واقعا کمه دوتومن ک کفتم زیاد کفتم بازم ی ماه شده چون خونه مامانم بودم ی تومنم نشده خرج ...

وقتی درآمدتون خ به چرا اینهمه میری اونجا خوب. وضع مامانت اینا هم خوبه؟ 

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
مانتو هم دوماه ی بار تابستون ۲۰۰ تومن اینا شده نهایت ۳۰۰ 

خرجت بالا نیست تازه نسبت به درامدتون خرح خونتون کمه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂چه پز زیر آبی😂

بابا اصلا چیزی نگفت که طفلک میگید پز دادی

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

فقط من اینا میدونم اسی جون جات بودم همه ی اون کارایی ک گفتما میکردم کلی هم طلا میخریدم کلا کیف میکردم حسابی ازش پول بگیر واسه خودت هزینه کن ولی انگار فهمیدم خونه ندارید اول خونه را اوکی کن بعد این کارا کن بزار شوهرت بفهمه زن و زندگی خرج داره 

کاربر جدید نیستم انگور قرمزم(۹۷) ولی ب دلایلی نشد دیگه با اون کاربریم بیام 😞
الانم میتونه خونه بخره ولی چون عشق ماشین داره نمیخره و همشو ماشین میخره و موتور های گرون چون عاشق ای ...

خوب این اشتباهه عزیزم ماشین سرمایه نیست یه تصادف کنه از قیمت میفته یا خیلی راحت دزدی میشه من بودم یه برخورد قاطع میکردم برا مستقل شدن به نطرم پیش یه مشاور برو 

بابا اصلا چیزی نگفت که طفلک میگید پز دادی

😂دو میلیاردددد خودش پز هست😂

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
اره وقتی هم عقد میکنیم خانواده دامان حتما حتما یاید دو دست کم کمش بیارن واسه عروس

به لباس های خودمون امیدوار شدم 😂

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

ببين لمينتو ماشين ك ي باره

عملا تو خرجي نداري

فقط ظاهرا ي مانتووه ك دوماه ي باره

اونم در حد قيمت٣٠٠ اينا ميگي

يني شما دوماه ي بار ٢ تومنم خرجت نيس

واقعا هيچ خرجي نداري شما