2777
2789
عنوان

بچها من واقعا خرجم زیاده بنظرتون ترخدا بیاید بگید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5737 بازدید | 202 پست
ما دو نفریم برنجمونو‌ پدر شوهرم میده گوشتم‌ چهار پنج‌ ماه ی بار ۵۰۰ تومن میخریم حالا متغیره کلا خرج ...

تا اینجا ک عادی بودی ن پر خرج  البته ب قیمت مانتو و جنسشم هست ک اگ درآمد 20 30 تومن باشه چیز خاصی نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعيت با اين حقوق همسرت خيلي كم خرجي😐من شوهرم نصف اين حقوقم نداره تا الان خرجم دوبرابر شما بوده تازه همسرم ميگه خيلي از خود گذشتگي ميكني

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
واقعيت با اين حقوق همسرت خيلي كم خرجي😐من شوهرم نصف اين حقوقم نداره تا الان خرجم دوبرابر شما بوده تا ...

یه سری مردا خوب پول درمیارن ولی دلِ خرج کردنشو ندارن.. خیلیا هستن با وجود پول و درآمد خوب خرجشون از قشر متوسط کمتره

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما دو نفریم برنجمونو‌ پدر شوهرم میده گوشتم‌ چهار پنج‌ ماه ی بار ۵۰۰ تومن میخریم حالا متغیره کلا خرج ...

دو ماه یه بار مانتو میخری بیچاره اون شوهرت چه زن بی فکری هستی

عزیزم ببخشید این حرفو میزنما ولی شمایی ک شوهرت ماهی ۳۰ میلیون شایدم بیشتر میگیره چطور توی تاپیک قبلی ...

عزیزم دارم میگم از بس بمن گفتن خرجت بالاست استرس دارم پز ندادم بگم خرجم میکنه ک 

یه سری مردا خوب پول درمیارن ولی دلِ خرج کردنشون ندارن.. خیلیا هستن با وجود پول و درآمد خوب خرجشون از ...

اخه واقعا خرج خاصي نيست

خورد و خوراك و زيباييه و پوشاك

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
یکیش لمینت بود برای تولدم داد یکیم ماشین برام گرفت پارسال ک چون همش سرکاره تمیتونه ببرتم اونو برام خ ...

اومدی پز اینارو بدی بنده ی خدا 😐🥺

در من دخترکی پریشان با قلبی پر از درد چشمانی پر از اشک ایستاد      اما خود من هنوز قوی ایستاده ام♡♡○●
یه سری مردا خوب پول درمیارن ولی دلِ خرج کردنشو ندارن.. خیلیا هستن با وجود پول و درآمد خوب خرجشون از ...

ما10تومن میگیره...هزاربار خداروشکر راضی هستبم..دست دلبازم هست

خدایا همه مریضارو شفا بده.
خرجای دیگم مثلا ساز میرم شده دو پونصد شوهرم فر میزنه سر اون  یا مثلا بوتاکس کردم ۵۰۰ دوماه پیش ...

اسنا ک خرج نیس من یکسال بیکارم همین خرجای تو رم میکنم ماه پیشم هم بوتاکس کردم هم ژل لب ۱۴۰۰ ژلم شد مانتو ام هر دو ماه  خریدای ریزم خیلی دارمممتاز یکسال بیکارم از جیب میخورمم خخخخ

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :)