2777
2789
عجیب مثلا چطوری خخخخ دختر تو عجیب حرف میزنی 

مثلا همسایه مون هر دو ماه یکبار داره ماشینشو عوض میکنه😐

مرده هم یه مهندس معماره فقط.

نمیدونم چی کار میکنه این قدر درآمد داره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم مریضی پولدار مریض نمیشناسه فقط پولدارا بواسطه پول دکترهای بهتری پیدا میکنن یا سریعتر علاج م ...

یه عالمه بی پول و بدبخت هم هستن که اخر عاقبتشون بدتر از این شده بچه هاشون دزد و قاتل و ارازل شدن لا اقل اون فامیلتون 

اونا بچگی خوبی داشتن 

مثلا همسایه مون هر دو ماه یکبار داره ماشینشو عوض میکنه😐 مرده هم یه مهندس معماره فقط. نمیدونم چی ک ...

اره آدم شک میکنه منم قبلا یکی و می شناختم شوهرش مواد فروشی میکرد پولدار شده بودن

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
نمونه دیگه از درد عجیب یه پدر پولدار بگم ک تو تهران از بزرگترین سرمایه دارهاس پسرش تو جمع کارگرای پد ...

خب این اتفاقات که تو خانواده فقیر بدبختم میوفته چند نمونه برات مثال بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من میگم این اتفاقات تو فقیرا 10 برابر بیشتر تا پولدارا

اره آدم شک میکنه منم قبلا یکی و می شناختم شوهرش مواد فروشی میکرد پولدار شده بودن

خدا زمینشون بزنه جوون مردمو بدبخت میکنن

اینا این همه حروم بخورن هیچیشون نمیشه ما هزارتومن اشتباهی از مال مردم از گلومون بره پایین باید صد هزار تومن پول دوا دکتر بدیم

خدایا حکمتتو شکر

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دقیقا! زن دایی من کرونا گرفت دکتر اووردن بالا سرش شبی یک تومن فقط دکتر میگرفت صد و بیست تومن دو تا ...

اتفاقات و مریضی که برا همه هس ولی تو شرایط یکسان اونی که پولدارتره خوشبخت تره...مثلا دوتا خانواده که بچشون سرطان داره یکی پولدار یکی فقیر کئوم خوشبختره؟؟؟من نمیدونم چرا میایم ادامای نخاله و درد مرض دار های پولدارارو با ادامی سالم و سلامت قشر متوسط مقایسه میکنیم ؟؟اگه 10تا داریم که پولدارن ولی مریضن و بچه هاشون بدن 100 هزار تا داریم که پولدارن و خیلی هم خوشبخت و همه هم به هم احترام میذارن....پول احترام میاره...بقران میاره قشر متوسط و ولش کنیه مردی بهترین مردددددد دنیا وفادارترین باشه از خونه پرتشون کنن بیرون بعد عشق زنشم باشه جونشم بده به نظرتون زنه تو خیابون ارامش داره و احساس خوشبختی داره تو این سرما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس نبود پول قطعا بدختب میاره

خدا زمینشون بزنه جوون مردمو بدبخت میکنن اینا این همه حروم بخورن هیچیشون نمیشه ما هزارتومن اشتباهی ا ...

اره بخدا اگه من ی کار اشتباهی بکنم فوری خدا از کمرم میزنه ولی اونا هیچی شون نمیشه منم موندم جاریم ی آدم کثیف و خدانشناس جادو گره ک هیچیش نمیشه ولی من مریض میشم منی ک خوبم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
من پدرم اول از کارگری شروع کرد بعد خیلی کارا کرد آخرش ساخت و ساز کرد و پیشرفت کرد خدا رحمتش کنه  ...

خدا بیامرزدشون

بابای منم زحمت کش بود 

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
اتفاقات و مریضی که برا همه هس ولی تو شرایط یکسان اونی که پولدارتره خوشبخت تره...مثلا دوتا خانواده که ...

ارع بخدا من ی دوستی دارم قیافش نجس خیلی ولی کثیف و ببخشید پسرباز بخاطر اینم ک پولدارع و با هزار عمل خودشو شبیه ادم کرده هروز ی تیپی میزنه بهترین خونه و ماشینا زیر پاشن پسرا هم واسش له له میکنن 

اینقد بش احترام و محبت میکنن انگاری ملکس 

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  
این چه حرفیه امکان نداره بدون پول ارامش داشت   خوشبت بود عاشق ترین ادم ها که باشن ها این که بدو ...

دقیقا برعکس من خونه اجاره ایه ولی بهترین شوهر دنیارو دارم و هردوسلامتیم همین برام از این دنیا بسهههه چون خوشبختم با شوهرم چیز دیگ ای نمیخوام پولم تلاشمونو میکنیم هرچی روزمون باشه همون گیرمون میاد خداروهم شاکرم حسرت پول و زندگی دیگران روهم نخوردم و نخواهم خورد ن درشان منه ن شوهرم

اگه پولدار بودیم همین مشکلات پیشپاافتاده ای که الان داریم دیگه نداشتیم خوشحال تر بودیم غصه نداشتیم اینقدر استرس نداشتیم و افسردگی نداشتیم اما الان بی پولی مثل خوره داره ما رو از درون میخوره