2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خارجی  گیر بیاری بهتره ولی ایرانی ام واقعا خوبه من خودم ایرانی شو خریده بودم  قبلا خیلی وقت پیش 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
خارجی  گیر بیاری بهتره ولی ایرانی ام واقعا خوبه من خودم ایرانی شو خریده بودم  قبلا خیلی وق ...

ایرانی چند خریدی

مرا بغض عمیقیست،                                                         انبار شده در گلو،،!
خارجیش دو مدل بود یکی 86 یکیم 92 نمیدونم فرقشون چی بود

ببین مال کدوم کشوره اخه انگلستان هم زده ک داره

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
ایرانی چند خریدی

والا میگم مال چن سال پیش بود ۵ تومن گرفتم بهدا دقیق یادم نیس ولی خیلی ارزون بود اون زمان

والا میگم مال چن سال پیش بود ۵ تومن گرفتم بهدا دقیق یادم نیس ولی خیلی ارزون بود اون زمان

اها اگه شربت زینک سولفات باشه الان 6تومنه 

مرا بغض عمیقیست،                                                         انبار شده در گلو،،!