2777
2789
عنوان

خواهشا اونا که ان تی رفتن بیان قد جنین رو بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 35 پست
من دیروزم رفتم دوباره سونو نگفت بهم ... گفت زوده ... ولی خیلیا متوجه جنسیت شدن ... انشالله که به سلا ...

ممنون

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
مجبورم ... پاشم راه برم یکم خوبه ؟ 

من دخترمو باردار بودم همه کار میکردم

یادمه ماه هشتم کل وسایل سالن مبل و ویترین رو هل دادم و یواش یواش جاشونو تغییر دادم

هیچیم نشد

اما دومی رو کار کردم و فعالیتم زیاد بود،پشت جفت خونریزی کردو توقف رشد و سقط

الان واسه این سومی فقط خوابیدم،یکم کار کنم کمر و دلم درد میگیره

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنید که چیزی نیست ؟ خیلی استرس دارم 

ن بابا لکه بینی تو این دوران عادیه ..برو دکتر بهت شیاف میده بعدشم استراحت کن خوب میشی ..خواهر من سر بچه اولش اینجور بود 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
ن بابا لکه بینی تو این دوران عادیه ..برو دکتر بهت شیاف میده بعدشم استراحت کن خوب میشی ..خواهر من سر ...

خداخیرت بده ... خیلی استرس دارم ... دیشب رفتم پیش ی ماما گفت خطر سقط داری ... بیشعور بهم استرس وارد کرد... فردا برم پیش دکتر خودم ببینم چی میگه

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     
خداخیرت بده ... خیلی استرس دارم ... دیشب رفتم پیش ی ماما گفت خطر سقط داری ... بیشعور بهم استرس وارد ...

این دکترا ک فقط الکی استرس میدن ..شیاف بزنی استراحت کنی گرمی زیاد نخوری هیچ اتفاقی نمیوفته

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤