2777
2789

ماتو خونوادمون خیلی مشکل داریم یکیش برادر معتادمه از وقتی که یادم میاد سنگ صبور مادرم بودم و هستم(خودش اصلا و ابدا مایل به ترک نیست

از بیمارستان اعصاب و روان تا کمپ و اجبار، از محبت تا تحکم هیچ روشی هیچ فایده ای نداشته و نداره چون خودش اصلا تمایلی نداره به خوب شدن😔 کم هم اذیتمون نکرده

حتی الان که همه ی ما بچه ها متاهل شدیم، اون با مادرم زندگی میکنه و هرروز یه بحث و جدل دارن) 

از اون طرف مادرم خیلی مواظبه برادر و خواهرهای دیگه ام ناراحت نشن 

همیشه از مظلومیتهاش برام گفته و دل سوزوندم و این اواخر گفتم مامان من واقعا اعصابم خرد میشه وقتی که اینجوری میگی 

تا این چند روز اخیر فکر میکردم خب گناه داره حتما کسی رو نداره، به من نگه به کی بگه

ولی متوجه شدم مامانم حرفای منو چندتا میذاره روش به خواهر برادرام و حتی بابام میگه🙄😐

جوری که اونا سرد شدن با من

اینم به کنار 

دیروز هرچی به خونه و گوشیش زنگ میزدم جواب نمیداد

منم نگران شدم نکنه اتفاق بدی افتاده

آخه همیشه جو خونه رو متشنج برام توصیف میکنه 

ولی امروز خودش زنگ زده و دوباره از کارای داداشم میناله

میگم دیروز کجا بودی

میگه خونه خواهرت بودم

انشالله همیشه دور هم خوش باشن

ولی چطور فقط اتفاقای بد رو میاد ب من میگه تن و بدنم بلرزه

چطور موقع خوشیاش نمیگه

همه ی این اتفاقات رو گذاشتم کنار هم

نکنه مادرم واقعا منظوری داره؟ نکنه با من مشکلی داره؟ 

من تا الان فکر میکردم با من راحتتره ک میاد درد و دل

ولی چطور فقط موقع ناراحتی هاش یادم میکنه

چرا میخواد منو پیش بقیه خراب کنه؟ چون چندبار هم توی جمع مسخره ام کرده چ نوع لباس پوشیدن چ نوع رفتار کردنم😔

چند بار هم از دهنش در رفت ک ب فلانی گفتم طراوت اینجوری گفته 

درصورتی که شاید من یه نظر دادم و مامانم حرف خودش رو از دهن من ب اونا گفته

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

خیلی دلم گرفته 

چون من به خاطر مامانم محبت خواهر و برادر و حتی بابای خودم رو از دست دادم

و آنقدر خسته ام که اصلا حال و جونش رو ندارم بخوام برای اونا توضیح بدم که من منظوری نداشتم

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل مادر من نخود تو دهنش خیس نمیخوره هرچی بگم ۱۰تا میذاره روش میگه به بابام و داداشم داستان درست میش ...

منم سر کرونا خیلی کم کردم ولی هر روز زنگ میزنه بهم

ببین عزیزم من بهت اطمینان میدم که مادرت تو رو بیشتر اهمیت میده و اصلا منظوری نداره. چون براش مهمی میاد برات درد دل میکنه. به منی که مادرم رو از دست دادم اعتماد کن. من تجربه بیشتر از شماس

رفت و آمدتو کم کن صحبتم در حد احوالپرسی اگه دیدی میخواد شروع به درد دل کنه یه بهونه بیار قطع کن

آره باید همین کار رو بکنم

ولی هربار ک کم رفتم خودش اومد خونه ام

و یه مشکل دیگه ام هم دخترمه که گزارش همه چیز رو بهش میده

بارها بهش گفتم خبر خونه رو به کسی نباید بگی ولی فایده نداره

میگه آخه هی میگه چ خبر

منم گفتم خب بگو سلامتی شما چ خبر و..  ولی فایده نداره تا ریز کارامو بهش میگه

حرص نخور رفت و آمد و کم کن و اسمت خیلی قشنگه😍

سلام دوست جآنم حالا که داری این متن و می‌خونی میشه واسه این که زود به کسی از ته دل دوستش دارم برسم یه صلوات مهمونم کنی ؟ ✨ ❤️
ببین عزیزم من بهت اطمینان میدم که مادرت تو رو بیشتر اهمیت میده و اصلا منظوری نداره. چون براش مهمی می ...

خدا رحمت کنه مادرتون رو❤️

پس دلیل اینکه توی جمع خواهر و برادرام منو به مسخره میگیره چیه؟ تیکه بهم میندازه بارها دلمو شکونده. حرف خودش رو از دهن من گفته

چرا موقع خوشیاش نمیگه 

همش از ناراحتی هاش میگه 

خدا رحمت کنه مادرتون رو❤️ پس دلیل اینکه توی جمع خواهر و برادرام منو به مسخره میگیره چیه؟ تیکه به ...

ممنون عزیزم.

شاید واقعا بی منظور بعضی حرفای شما رو بهشون میگه. و شاید اونا میدونن که مادرتون پیش شما درد و دل میکنه حسودیشون میشه. هزارتا دلیل داره خواهر من. شما هم وقتی مادرتون یه چیزی میگن هیچی از خواهر برادران نگو. به نظر من بهشون بگو چرا تیکه میندازن.

ممنون عزیزم. شاید واقعا بی منظور بعضی حرفای شما رو بهشون میگه. و شاید اونا میدونن که مادرتون پیش شم ...

مرسی از وقتی که گذاشتین خانوم گل🌷