2777
2789
عنوان

برخورد با جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 16963 بازدید | 36 پست
چیکاکرده ک احساس کردی حسوده

علنا حسادت میکنه من هرچی بخرم هرکار بکنم از وقتی من ازدواج کردم خودش و خانوادش انقد به برادرشوهرم سرکوفت زدن اندازه ده سال پیر شده طبقه بالای خونه مادرشوهرمه ..شوهرم میگه یکسره صداش میاد دعوا ک چرا جاریم اونو داره من ندارم چرا فلان مسافرتو میره چرا فلان طلا داره چرا ماشین زیر پاشه و......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علنا جوری با رفتارش حسودی میکنه ک خانواده شوهرمم میگن.قبل کرونا ک دعوت میکرد همه رو موقعی میگفت کهمن ...

بعضیا ذاتا خسودن تو هم اصلا در پورد نظر نده اصلا گلگی نکن فقط دوری کن ازش.اینجور آدما خطرناکن.البته شایدم معاشرتی نیس(خودم میدونم احتمالش کمه ولی باز مثبت فک کنیم بهتره)

ینی همه نینی سایتی ها خانواده شوهرشون بدن جاری هاشون حسودن!!!  همتون خوبین؟طرف مقابل بد؟  ...

نه پن جاریم نسبتا خوبه کاری به کار هم نداریم رسمی کاملا.با خواهرشوهرم بی نهایتتت صمیمی واقعا خوبه.مادرشوهرمم خوش قلبه فقط یکم زبونش تلخه ولی چه میشه کرد هر کی یه عیبی خیلی خودمو داغون کردم خودمو به خاطر حرفاش و کاراس ولی میبینم خودم اید حساس میبودم.و گرنع هیشکیو آدم نمیتونه ۱درصدم عوض کنه

بعضیا ذاتا خسودن تو هم اصلا در پورد نظر نده اصلا گلگی نکن فقط دوری کن ازش.اینجور آدما خطرناکن.البته ...

اینا خانوادگی به حسادت معروفن توکل طایفه شوهرم یسال ونیم قطع رابطه کردم راحت بودم انقد مادرشوهرپدرشوهرم گریه کردن خسته شدم ب زور میخان اشتی بدن چون طبقه بالاشونه بیشتر تاثیر گذاشته ناراحتیشون 

خب چی بگم بگم زر مفت زن    

ازش فاصله بگیر یه سلام وسلام.اینا فکر میکنن خیلی ما محتاج حرف زدن وصمیمیت باهاشون هستیم.جالبه پارسال زنگ زدم به موبایلش خونمون دعوتش کنم چون همه فامیل شوهر رو گفته بودم نشد اینارو نگم.گرچه اون بود نمیگفت.زنگ زدم بهش میگم سلام فلانی جان خوبی میگه سلام شما؟؟؟ک بگه مثلا نشناختمت

نه پن جاریم نسبتا خوبه کاری به کار هم نداریم رسمی کاملا.با خواهرشوهرم بی نهایتتت صمیمی واقعا خوبه.ما ...

منم جاریم حلقه ازدواج شوهرم دزدید بین من و خانواده شوهرم بهم بزنه انقد بدی ها بهم کرد ک فشار خون گرفتم بخاطرش توسن کم ولی بعدش فهمیدم ک اشتباه کردم سلامتیتم از دست دادم

ازش فاصله بگیر یه سلام وسلام.اینا فکر میکنن خیلی ما محتاج حرف زدن وصمیمیت باهاشون هستیم.جالبه پارسال ...

من ک عروسی کنم برم اصلا ادم حساب نمیکنم نه مادرشوهرم نه جاریمو فعلا بخاطر شب عروسیم ملاحضه میکنم یک سال ونیم با جاریم قطع رابطه کردم انقد مادرشوهرمینا گریه کردن و ناله کردن الانم مجبورم بخاطر عروسیم فعلا ببینم ریخت نحسشو تحمل کنم ولی واقعا غیر قابل تحمل

چ روش هایی امتحان کردی میشه بگی

محبت کردن.هدیه دادن.قهر کردن.مثل خودش رفتار کردم.مثل خواهر بودم.گلا همه نوع رفتار مثبت و منفی رو امتحان کردم ولی بی فایده بود منم روش دوری و دوستی رو انتخاب کردم.از من هفت سال بزرگتره میگه خانواده شوهرم چرا تو رو بیشتر دوست دارن‌؟؟

خوب من چیکار کنم کیو بیشتر دوست دارن.؟؟کلا نسبت بهش بیخیال شدم به قولی ریز میبینمش

بیش از حد خوبی نکن
چ روش هایی امتحان کردی میشه بگی

خدا نکنه مادر شوهرم حواسش نباشه به منوبگه المیرا خانم به اون بگه یگانه ،یا خدا فاجعه میشه چرا به من خانم نگفتید؟سعی میکنم کمتر باهاش روبرو بشم.کلا درکش نمیکنم.به خدا من اصلا نسبت بهش حسی ندارم این نمیدونم چرا خودش رو درگیر میکنه؟؟

بیش از حد خوبی نکن
خدا نکنه مادر شوهرم حواسش نباشه به منوبگه المیرا خانم به اون بگه یگانه ،یا خدا فاجعه میشه چرا به من ...

منم دقیقا عین شمام کاری ب جاریم ندارم هیچیش برام مهم نیس ولی اون شدیدا درگیر منه چی میخرم کجا میرم کجا میام و.‌‌‌‌‌... اوایل نسبت بش بی تفاوتی نشون دادم برای اینکه منو خراب کنه هزار جور حرف و حدیث دراورد دعوا شدیدو فتنه راه انداخت