2777
2789
عنوان

اگه تو دعوا حرفای بدی بهمدیگه بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 21 پست

شما ب چشم و نظز اعتقاد دارین؟

من اعتقاد ندارم اما الان ک زندگیم ۱ شبه از این رو ب اون رو شد دارم معتقد میشم

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیگم فحاشی کار درستیه اما تو دعواهای شدید آدم یهو کنترل خودشو از دست میده همینکه ویژگی های مثب ...

ممنونم عزیزم شما لطف داری

حرفای ما فحاشی نبود 

متاسفانه گذشته های خانواده هامونو و همه چیو ب روی هم اوردیم 

دلم میخاد ببخشمش اما نمیدونم چطوری بشع بعدش زندگیم

شما ب چشم و نظز اعتقاد دارین؟ من اعتقاد ندارم اما الان ک زندگیم ۱ شبه از این رو ب اون رو شد دارم مع ...

عزیزم تو دعوا حلوا خیرات مبکنن بنظرت؟شوهرت احتمالا خسته بوده یا اعصاب خوردی داشته بیرون منتظر جرقه بوده تو جرقع رو براش زدی وبعدشم بجای اینکه بحثو تموم کنی خودتم هرچی بلد بودی گفتی باید بحثو تموم میکردی و میگفتی عزیزم الان خسته ای یا هرچی بحثو تموم کنیم بعدا حرف میزنیم درموردش ببین چقد شوهرت خجالت مبکشید از رفتارش.

تا خدا با من است زمانه با من است .
ممنونم عزیزم شما لطف داری حرفای ما فحاشی نبود  متاسفانه گذشته های خانواده هامونو و همه چیو ب ...

ببین اگر منظورت اینه که بهتره الان به خاطر به رو آورپن کذشته ها ، باید از هم جداشین ، خب باید یادآوری کنم همیشه وقت برای جدا شدن هست

الان اگه ببخشیش مگه قراره چه اتفاقی بیفته؟؟؟

نگران نباش

خدیث از امام علی علیه السلام هست : بالاتر از نعمت یادگرفتن و بخاطر سپردن که خدا بهمون داده ، نعمت فراموش کردن هست...!!!

گذر زمان انشاالله همه چیزو حل میکنه

ببخش و سعی کن یه مدت اصلا در مورد این قضیه صحبت نکنی

انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده

انشاالله همه چیز دوباره مثل قبل میشه  

عزیزم تو دعوا حلوا خیرات مبکنن بنظرت؟شوهرت احتمالا خسته بوده یا اعصاب خوردی داشته بیرون منتظر جرقه ب ...

ن نمیدونم چطور بگم تا  بد بودن حرفاش رو متوجه بشین

مثلا پدر من فوت شدند ،یهو کاملا بی دلیل گف شما باعث شدین باباتون فوت شده با همین کاراتون😢

ببین اگر منظورت اینه که بهتره الان به خاطر به رو آورپن کذشته ها ، باید از هم جداشین ، خب باید یادآور ...

ممنونم عزیزم حرفات واقعا ارومم کرد💚💚💚