2777
2789
عنوان

دعوا بخاطر بی فرهنگی خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 19 پست
دقیقا برای تحقیر کردنشه..... ولی خیلی بد و زشته اینکار.....  خدا از این مردای بیغیرت نصیب گرگ ...

باید دقیقا مقابله به مثل کنه 

بخصوص مزدها همه فکر میکنن تو س ک س خیلی عاااالین و دیگه عمو جانی هستن برا خودشون.و خیلی براشون مهمه.بزرگترین تحقیر میتونه در این مورد باشه که بهش بگه هیچم خوب پسش برنمیای و این حرفا شوهرش خیلی بسوزه

ولی انصافا وسط دعوا طرف به من بگه زن سبیلو من میپوکمممم، شماها رو نمیدونم دعوا رو ول میکنم از خنده م ...

آخه این حرف شوهره نبوده..... کاشف به عمل اومده تیکه کلام خواهرشوهره یا مادرشوهرشه.... اونا تو دهنه شوهره انداختن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه این حرف شوهره نبوده..... کاشف به عمل اومده تیکه کلام خواهرشوهره یا مادرشوهرشه.... اونا تو دهنه ش ...

اها، خب این حرص در آره

حق داره پس

بشینه حرف بزنه بگه منم میتونم لقب به مامانت اینا بدم ولی ادب و فرهنگم اجازه نمیده

ولی در کل مسخره کردن خوب نیست ..... حالا این که راجب یک مسئله واقعا پیش پا افتاده بوده..... خدای نکرده اگه خانمه یک عیب اساسی داشت چه میدونم مثلا پاش میلنگید تا آخر عمر لابد صداش میزدن مریم لنگه یا اگه چشماش عینکی بود میذاشتن کوره یا اگه بچه دار نمیشد میذاشتن نازا..... و هزاران عیب بیجا..... الانم نتونستن از طرف ایراد جدی بگیرن این ایراد مضحکو بهش گرفتن....

بحث رو خودم جمع بندی کنم بنظر من آدم باید با همکفو و فرهنگ خودش ازدواج کنه..... مثلا صرف اینکه طرف خوشگله یا پولداره یا زرنگ دانشکده ست کافی نیست.... خانواده خیلی مهمه.... واقعا نمیشه فرهنگ کسی رو تغییر داد.... بنابراین بهش،پیشنهاد دادم اهمیتی نده چون علت اذیت کردن و تحقیر دیگران  واکنش طرف مقابله.... اگه واکنشی نشون ندی طرف جا میخوره و بعد مدتی خسته میشه....