2777
2789
عنوان

از خواهرم دلخور شدم

254 بازدید | 17 پست

امروز ازش خواستم از مغازش برام یه موم اپلاشون بیاره ک ارزون باشه با اینکه شرایط مالی منو میدونه یه موم اورد و گفته این ۲۰ میدم برا تو ۱۸ منم خیلی تشکر کردم بعد اومدم نگاه ‌کردم رو جعبش زده ۸ تومن 

الان به روش بیارم که متوجه شدم؟یا چیزی نگم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا شاید خودشم گرونتر خریده من و دوستم رفتیم خرید قبل کرونا کلی وسیله خرید که من قیمت یک چیزی و یادم بود بعدش همونو ازش خریدم اما قیمت روجعبه کمتر بود اما چون خودم میدونستم گرون خریده چیزی نگفتم ...به نظرم توقع نداشته باش ارزونتر بهت بده

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
چ مومی هستش ک ۸تومنه؟موم صورته؟ یعنی واقعا باورم نمیشه همچین خاهرایی باشم خواهرم لباس میفروشه بمن ز ...

تازه واست شال بافت خریدم🥰

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

وا شاید خودشم گرونتر خریده من و دوستم رفتیم خرید قبل کرونا کلی وسیله خرید که من قیمت یک چیزی و یادم ...

عزیزم من از چند جا تاحالا گرفتم همین ۸.۹ تومن بوده امروز برای همین کنجکاو شدم رو بسته رو چک کردم اخه واقعا ازیناس که کوچیکه دوتا دست رو فقط باش میشه زد چیزی نیس ک ازین قیمتا بیشتر باشه