2777
2789

مادربزرگم حدود۱۰روزه دچار ضعف جسمانی شدید شده بود سه روزه پیش  ج ازمایش کوید مثبت شده ..درصورتیکه هیچ علایمی از کرونا نداشت فقط بیحالی شدید ..بنظرتون خوب میشه؟ چیکار کنیم واسش؟ سنشم خیلی بالاست

حتما حتما ببرینش دکتر

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالشه؟

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

نکات پرتکراری در تجویزهای افراد معتبر مثل دکتر فصیحی دستجردی،حکیم خیراندیش،روازاده،تبریزیان،کرد افشاری،معردادکاظمی و ....

مایعات فراوان:

شربت عسل آبلیموی ولرم حداقل روزانه ۳لیوان

دمنوش آویشن

زنجبیل،پونه،بابونه،ختمی،نعنا

آبمیوه ها

آب سیب (سم زداست و برای تب هم خوبه)،هویج،انار

بخور یکی از این موارد روزانه ۲-۳بار:

بابونه

آویشن

پنیرک

ختمی

نعنا

آویشن

مزاج را نرم نگهدارید تا سموم به راحتی از بدن دفع شود:

1 لیوان خاکشیر ناشتا

آش ساده گشنیز،سوپ گندم

کدوحلوایی پخته

نخوداب

درصورت سرفه و درگیرشدن ریه:

۱ استکان آب کندر با تکرار ۴ ساعت یکبار

شربت زوفا

یا روتارین

بخور گلاب

قرقره آب نمک قبل از خواب‌و استنشاق آب و نمک از بینی

بو کردن:

اسپند

گلاب

چرب کردن بینی با روغن سیاه دانه یا قطره منتول

برای بازگشت حس بویایی

برای ریه:

شبها سینه را با یک روغن گرم در دسترس چرب کنید(روغن زیتون سیاه دانه بادام تلخ کرچک...)

یه کیسه نمک پارچه ای درست کنید و گرمش کنید و روی سینه بگذارید

حداقل تحرک و حداکثر استراحت

باید انرژی و قوت بدن صرف مبارزه با بیماری و بازسازی آسیب ها بشه

لبنیات و غذاهای سرد و سنگین قطع بشه

فقط دوغ رقیق کم نمک مناسب هست که الکترولیت طبیعیه.

و همچنین گوشت قرمز کبابی تقویت کننده است.

پوره هویج و پیاز و سیر و آبلیمو

قلیان عرق نعنا بدون آتش, روزی چندبار استفاده شود.(در تکمیل عرق های زوفا ختمی هم اضافه بشه)

و همچنین بادکش وسیع کتف روزانه به مدت 10 دقیقه بسیار به بازسازی ریه کمک میکنه.

در موارد حاد حجامت سرانگشتان شست و اشاره با سوزن دیابت (گوشه پایین و بیرونی ناخن ها)

درصورت تهوع:

جویدن زنجبیل یا قرص آن (منع در فشارخون)

در صورت سردرد:

نور و صدای کم

مالیدن روغن بنفشه بر پیشانی

بوییدن گلاب و سرکه

برای بدن درد:

روغن مالی

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن

آب میوه- چای کمرنگ بدون قند و شیرینی اینارو یک دکتر ایرانی میگفت و فقط و فقط استراحت  تا میتونه استراحت مطلق.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

عزیزم البته باکمک خداخوب میشن..

عزیزدلم قرص جوشان ویتامینcبراشون تهیه کنید..روزی1عددبهشون بدید

جوشونده های سرماخوردگی+عناب عالیه

لیموشیرین واب سیب واب هویج هم خیییلی خوبه..

کلامایعات خییییلی زیادبهشون بدید..

عزیزم البته باکمک خداخوب میشن.. عزیزدلم قرص جوشان ویتامینcبراشون تهیه کنید..روزی1عددبهشون بدید جوش ...

ممنون عزیزم ..چون سنش بالاست میترسیم یعنی خوب میشه؟ دوران نقاحت چندروز طول میکشه؟

درخواست دوستی بده دستور پخت سوپ که واسه مامانم میپختم بهت بگم.

درخواست دوستی بده دستور پخت سوپ که واسه مامانم میپختم بهت بگم.

میشه اینجا بگی؟ ما هم استفاده کنیم؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا