2777
2789

گلم اومدی بگو این اتفاقی که داره رخ میده به خوبی و خوشی تموم میشه یا نه؟با آبرومندیه من تموم میشه؟

خدا وسط غمهات یه گل میکاره🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هميشه درسته

با اجازه از استارتر لطفا منم بگید برای خواستگارم چی میشه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
هميشه درسته

با همسر اینده م چطور اشنا میشم 

مشخصاتش چیه

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

اسی من حس میکنم این اتفاق اشنا شدن با یه ادم حسابیه 😂😂درسته یا غلط

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
نه عزیزم

اوکی😁😂💌

با ثبات قدم و صحت عمل باشه خوبه نتیجه خوبی میده ولی احتمال داره یه جاهایشم خوب نشه البته از رو حس ش ...

په از رو چی گفتین عزیزجان؟

ابروی من حفظ میمونه؟من کاری نکردم دارن یسره دروغ میگن پشت سرم😭💔

خدا وسط غمهات یه گل میکاره🌼
په از رو چی گفتین عزیزجان؟ ابروی من حفظ میمونه؟من کاری نکردم دارن یسره دروغ میگن پشت سرم😭💔

خویشتن داری خیلی توصیه شده و این اینکه احتمال موفقیت داری یعنی حفظ میشه ولی انگار بستگی داره یا اینکه مثلا احتمال داره یه جاهایی خوب نشه ولی اگه نتیجشم برات خوب شد بازم خویشتن داری کن