2777
2789
عنوان

هر کی حاجت داره بیاد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله.  شما هم برای من دعا کن لطفا ❤️

چشم عزیزم دعا میکنم به هر خواسته ای داری برسی

تا خدا  با منه نمیترسه دلم❤💛💜💚💖                   برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنین😊                                                                                         

برای برگشت ارامش به زندگیم دعا کنید لطفا

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍
حتما حتما.  شما هم برام دعا می کنی؟  تو تاپیک قبلم گفتم چرا.  مرسی❤️

چشم❤

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍
خواهش میکنم گلم کاری نکردم.  شما هم برای من دعا می کنی؟ ❤️

اره عزیزم حتماً. ان شاءالله حاجت روا باشید بحق آقا امام حسن عسکری که امشب میلادشونه 🤲

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم