2777
2789

سلام به همگی..من الان ۱۴ ماهه زایمان کردم خیلی چاق شده بودم از پهلو گرفته تا شکمو پشتمو صورتو بازو خلاصه خیلی وزنم رفت بالا الان نزدیک به یک ماه رژیم میگیرم خودمو وزن نکردم ولی لاغر شدم همینجوری دارم ادامه میدم که به وزن دلخواهم برسم.شکمم خیلی جم شده دیگه شبیه باردارا میستم خداروشکر.اخه بااینکه زایمان کرده بودم انگار ۷ماهم بود..البته روزی نیم ساعتم توخونه ورزش میکنم.ازوقتی دیدم وزن کم کردم بیشتر انگیزه دارم برای ادامه دادن .ازتون میخوام اونایی که تواین زمینه موفق شدن وزن زیادی کم کنن بگن چجوری و باچی .که بهره ببریم .مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طناب زدم یه کوچولو هم تو خوردنم رعایت کردم

عزیزم منم طناب میزنم فقط یه کوچولو شکم و پهلو دارم حرکات شکمی هم میزنم.الان شما فیت هستید؟چندتا طناب میزدید؟

وزنم خوبه ۵۹ کیلو هستم با قد ۱۶۰.ممنون میشم جواب بدی؟

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...

عزیزم من تو ۲۰ روز ۳ کیلو کم کردم غذامو یک سوم قبل کردم اگه برنج باشه ۵ قاشق غذاخوری با ۴ قاشق خورشت.اگه عدس پلو و اینجور چیزا باشه هشت قاشق غذاخوری.نونی هم چهار کف دست.تنقلاتو هله هوله نخوردم.آخر شب یک لیوان شیر با دوتا دونه خرما.میوه هم ۲ نوع از هرکدوم یه دونه.صبحونه هم یه کف دست نون با یه کوچولو کره و یه قاشق عسل.ولی متاسفانه چاییمو ترک نکردم وخیلی میخورم.ورزشم پیاده روی نیم ساعت بعضی روزها.طنابم تا سیصد چهارصدتا میزنم.خوب جواب گرفتم.فقط یه کوچولو شکم دارم که اونم یه هفته اس ورزش نکردم وگرنه اونم آب شده بود این تجربه ی من بود.امیدوارم به دردت بخوره

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...