2777
2789

👌دستورالعملی برای یافتن همسر شایسته

آیت الله جاودان می فرمایند: 

شما سعی كنید نماز درست و اول وقت بخوانید و از گناه پرهیز جدی بكنید ، آنوقت هر روز بعد از نماز صبح دو ركعت نماز بخوانید و بلافاصله 129 بار ذكر یا لطیفُ بگوئید در ضمن این دعا را هم بسیار زیاد تكرار كنید و سعی كنید با توجه باشد: «اسئل الله من فضله» این ذكر خاص ازدواج است با آن مقدمات ان شاءالله اگر زیاد و با توجه بگوئید نتیجه می دهد.

اگه به نتیجه رسیدید که ان شاء الله می رسید ، ما رو هم دعا کنید.😊🌷

🆔 @avaye_eshgh_ir

شوهر ارزش دعا کردن نداره فقط به خاطر خدا باید دعا کرد یا نماز خوند

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر ارزش دعا کردن نداره فقط به خاطر خدا باید دعا کرد یا نماز خوند

خدا توی قرآن گفته که دعا کنید از همسر و فرزند نور چشمی بهتون بدم...شوهر ارزش نداره ولی شوهر خوب که تمام لحظات زندگی یار و یاورت باشه و همیشه عشق بورزه و پاک و مهربون باشه ارزش داره...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹