2777
2789

بیایید به ما منتظرا روحیه بدید😢

من به مدت ۵ سال و نیمه که اقدام‌ کردم برای نی نی تو این مدت همه کاری هم کردیم ولی فعلا نشده😭

خیلی ناامیدم یعنی میشه یه روزی منم مادر شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک سال منتظر بودم.تنبلی تخمدان و کیست و فیبروم داشتم

دکتر با قاطعیت گفت باردار نمیشی به خاطر فیبرومت.منم اینقدر مایوس شدم که دیگه دارو ها رو نخریدم.الان پسرم سه سالشه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

سلام عزیزم من خیلی شنیدم 

وقتی بیخیال میشن و استرس ندارن یهو بارداری صورت میگیره ان شالله صلاح خدا باشه و دامنتو سبز کنه 

یه روشی بگم حاج اقا میگفت برین تواتاق چراغ خاموش یه بالش  کوچک بندازین روپاتون برای شش ماهه کربلا لالایی بخونین امکان نداره اشکتون درنیاد توهمون حالت از مادرش بخواین واسطه شه اگه صلاحه نی نی داربشی 

عزیزم برامنم دعا کن حال منم خوب بشه ناممکن های زندگیم به صلاح خدا ممکن بشه 

خدا پسرتو برات حفظ کنه

سلام مینو جان خوبی گلم ؟مشکلتون چیه ؟

من خودم هم باید میکرو کنم اسپرم ضعیفه 

تعداد ۸۰میلیون حرکت ۴۰ مورفو ۴ دی اف ای ۳۶

خودمم ذخیرم ۱/۹۴ وفیبروم ۵سانتی 

شما رفتید ابن سینا؟تاحالا میکرو کردین ؟

من یک سال منتظر بودم.تنبلی تخمدان و کیست و فیبروم داشتم دکتر با قاطعیت گفت باردار نمیشی به خاطر فیب ...

خدا رو شکر.

اینا ینی برای ما هم واقعی میشه؟؟که بیاییم برا بقیه تعریف کنبم🥹

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه