2777
2789

سریال ترکی و بازیرنویس فارسی و از کجا دانلود کنم چه برنامه و سایتی میشناسید بگید؟؟؟

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

والا من میزنم تو گوگل میاد 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوگل بزن دانلود فلان سریال با زیرنویس فارسی خودش میاره

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

https://chat.whatsapp.com/HBPEzXAIRrCEptQ1Ot9rNl

گروه واتساپ مخصوص خانما...اول توی گروه یا پیوی مدیر ویس میفرستید مشخص شد که خانم هستید اد میشید گروه اصلیمون مچکر بخاطر توجهتون... ویس هم صرفا جهت اینکه گروهمون فقط خانم ها باشن هست قصد جسارت نداریم🙏🏻✔

روبیکا

سریال ترکی اونم واسه دانلود روبیکا نداره

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
گوگل بزن دانلود فلان سریال با زیرنویس فارسی خودش میاره

دان نمیشه

والا من میزنم تو گوگل میاد 

دان ومیشه باید اونجا نگا کنم اونم با اینترنت میخوام دانلود کنم

https://chat.whatsapp.com/HBPEzXAIRrCEptQ1Ot9rNl گروه واتساپ مخصوص خانما...اول توی گروه یا پیوی مد ...

این همه تبلیغ اینجا بس نیس توهم اضافه میکنی

دان نمیشه

چرا چی میزنی؟

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
میخوام قسمتای yasak elma رو دان کنم

مثلا بزن دانلود قسمت اول سریال yasak elma با زیرنویس فارسی