2777
2789
عنوان

من دخترم لاغره،شما ب بچه هاتون چی میدین چاق بشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2714 بازدید | 51 پست
منم دوقلو دارم اما یکیش تپله یکی لاغر خوردوخوراکشونم یکیه اون ب خود جنس بچه بستگی داره خخخ من دیگه ب ...

اره مثل دوقلوهای داداشم..ماشالا هردو خوب میخورن یکی29یکی34کلاس پنجمن..تو اندام 5کیلو خیلی فرق داره

شربت شیره انگور تخم بلدرچین پودر چهار مغز داخل بستنی آبگوشت و‌ ماهیچه اشتها نداره یا میخوره چاق ...

اشتهاش خوب نیس

اما بعضی وقتا ک خوب میخوره بازم چاق نمیشه

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنید چاقی یعنی سلامتی ؟اناتومی بدن ها متفاوته ...من اصلا به پسرم زور نمیکنم چیزی بخوره ..هروقت چیزی بخواد بهش میدم ..چیزی دوست نداشته باشه اصلا زورش نمیکنم ..مثلا عاشق شیر هست ...من چیزای مختلف با شیر واسش درست کردم...

من پسرم ۵ سال نمیشه ۲۲ دکتر گفت کمه

پسر من ۵ سالشه ۱۷/۵ کیلو عه 😬

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

شربت اشتها آور راسیب

براش محجون های خوشمزه درست با

شیر و کاکائو صبحانه

شیرو ماست و سیب زمینی آب پز و کره طبیعی براش تخم مرغ بپز و اینا قاتی کن 

کم کم و زود زود

یه بشقاب بزرگ نزار جلوش که دلش پر سه از غذا بترسه بزا

هوس کنه بهش بده

بزار خودش بخوره گوشت می گیره

تو هم بخور باهاش تشویق بشه

دیگه همین موفق باشی من اینا رو واسه خواهر کوچولوم می کردم وای دلم براش تنگ شد🥺

اشتهاش خوب نیس اما بعضی وقتا ک خوب میخوره بازم چاق نمیشه

عزیزم گهگاهی بهش عرق بادرنجبویه با نبات بده بچه ها تو این سن خیلی رودل میکنن برا همین بی اشتها میشن.پسر من وقتی غذا نمیخوره عرق بادرنجبویه ای نعنایی شاهنسترنی چیزی میدم با یکم نبات درست میشه.اگه تخم مرغ و بلدرچین نمیخوره تو کوکو و پنکک و بیسکوییت خونگی بده بهش.سیب زمینب خلالی آب پز کن تو‌کره تفت بده با سس بده بخوره بچه ها دوس دارن.پسر منم تا ۲۲ ماهگی ۱۰/۵ کیلو بود االان یکم دیگه زیادی داره چاق میشه باید مراعات کنم بچه خیلی چاقم خوب نیس

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
دختر من نزدیک ۶سالشه ولی ۱۵کیلوئه خیلی فعالیت داره مهم سلامتیشه تپلی مهم نیست 

دختر منم فعالیتش زیاده اما چون قدبلنده و زیادی لاغره جالب نیس

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن