بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون عزیزم، میشه بگی پیش کدوم دکتر میری توی این درمانگاه؟ چون احتمالا چند تا دکتر دارن
گلم برای کارای در کردن میریزم پیش دکتر توانگر، برای متخصص جراح پیش دکتر رزم دیده کارشون خوبه، دکتر جعفری قبلاً بودن کارشون عالیه ولی انگار دیگه فقط تو مطب هستن
درمانگاه سهامی دکتر های دندون پزشکی خیلی خوبی داره میخوای منادرس سایتش رو بدم خودت برو ی سر بزن htt ...
اره منم یه بار شیراز مسافر بودیم بچم تب کرد بردم اوجا کادر خوبی داره دکتراشم با بچه ها مهربونن کلا به نظرم درمانگاه خوبی بد من اینستاشم دارم اگر کسی خواستhttps://www.instagram.com/darmangahsahami/
درمانگاه سهامی دکتر های دندون پزشکی خیلی خوبی داره میخوای منادرس سایتش رو بدم خودت برو ی سر بزن htt ...
این درمانگاه که کلینیک دندانپزشکی نیست.فقط 2-3 دندانپزشک عمومی داره. یه دندانپزشک متخصص و یا حتی جراح دندان نداره. لطفا علی الحساب شما اسم این دنداپزشک های خوب رو اعلام کنید.شاید ما مراجعه کردیم دیگه اون دنداپزشکها تو درمانگاه مشغول به کار نباشن.