2777
2789
عنوان

ميشه بياين دردودل

86 بازدید | 7 پست

سلام خانوما 

خيلي ناراحتم گله دارم از شوهرم خسته شدم 

برام وقت نميزاره علنن فك ميكنه ك من احتياج ب تفريح و حضورش تو خونه ندارم شبا ساعت ده مياد اصلا براش مهم نيس زن احتياج داره من مثل اون نيسم ك وجودم براش اهميت نداره مياد خونه همين تايمو انگار ك كافيه براش رابطم ميخاد تموم ميشه ميره اما من اونجوري نيسم برا رابطم احتياج دارم براي تفريح يا خونه بودن وقت بزاره تا من اوكي شم 

حالام ك وقت نداره اما بيخيال خانوادش نميشه و ميگ من ميرم اونجا و يساعت ميشينم(البته گاهي)اما با توجه ب شرايط و موقعيت و نياز من بنظرم زود زود ميره و حتي لازم نيس يساعت بشينه 

بهش ميگم فلان لباس خوشم نمياد گوش نميكنه خيلي بد تيپه ب ظاهرش اونجور ك ميخام اهميت نميده چون مثلا وقت نداره هرچي ام ميگم ميگ ميخاي خانوادمو ول كنم!اما من كاملا بر عكس اونم اول ب خودم خونه و شوهر ميرسم بعد ميرم سراغ خانوادم يموقع ها ميره سر خيابون وايميسه پيش بقيع ميگم تو ك درس حسابي خونه نبسي حداقل بيا خونه 

قاطي ميكنه ك يعني چي من نياز دارم

واقعا همه راه هارو رفتم ب جز تلافي و عين خودش شدن نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نامزد منم چند وقت این جوری شده ، کم حرف میزنه و اینا. بعد منم الان به حرف بچه های نی نی سایت منم تحویلش نمیگیرم یعنی صبر میکنم خودش زنگ بزنه که هنوزم تاثیری ندیدممممممممممممم      

وای نامزد منم چند وقت این جوری شده ، کم حرف میزنه و اینا. بعد منم الان به حرف بچه های نی نی سایت منم ...

ميخوام مثل خودش رفتار كنم وقتي اومد خونه برم بيرون ببينم خوبه از كنارش بودن بزنم