2777
2789
ممنون دوستان بابت نظراتتون ،من فقط  خواستم بدونم این اسم چقدر محبوبیت در اسمها داره

این اسم قطعا الان محبوب شده

خیلی ها هم اسم رو گذاشتن رو دخترشون و راضی ان تو سایت‌هایی که اسم موجوده و کامنت داره مشخصه 

آریوتاب و آریو برزن خواهر و برادر بودن

در مورد اینم که میگن الکیه و یا ساختگی کلا خیلی از ایرانی ها اصالت خودشونو دوست دارن پاک کنن دست خودشون نیست ترجیح میدن هويت کسایی رو استفاده کنن که هیچ ربطی به کشور ایران ما نداره 

نمیخوام بگم من نژاد پرستم 

این خوبه که انسان حواسش به تمام دنیا باشه

و حواسش به غم اطرافیان و تمام انسانهای ضعیف چه در گذشته چه در حال باشه

اما چراغی که به خانه رواست به جاهای دیگه حرامه

ما اول باید وطن خودمونو دوست بداریم و انسانهایی که در راه وطن ما زندگی کردن و یا کشته شدن

جدیدا دارن میبینن ایرانی متعصب شده روی گذشته و تاریخش ادای دوستدار درمیارن که تاریخ مارو دوست دارن

در حالی که یه بنده خدایی پنجاه سال قبل اومد و گفت ایران از الان به بعد تاریخ داره قبلش ایران و ایرانی هیچی نبود که ایشونم شکر زیادی خورده و به زودی تکلیفش مشخص خواهد شد.

خواستم بگم الان دیگه این اسامی خیلی هم جالب شدن

من خودم آرتمیس رو دوست دارم برای دختر. 

و قطعا

یوتاب

هم میتونه انتخاب زیبایی باشه

همینطور

آریوتاب

که همون کامل نام برازنده ی

یوتاب

هست.

نامي خاص اصیل و ایرانی که قصه ای هم در پشت این اسم نهفته که از شجاعت یک زن ایرانی روایت میشه

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.