2777
2789
عنوان

خانومابیاین لطفای درمورددعواودیه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 85 پست
چرا زد شوهرت کجا بود 😐

الکی ب من گف بچموزدی گفتم من نزدم گف زدی بخاطربچش اخه من نزده بودمش 😭😭😭😭😭

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیگیری کن ببین چیکار باید بکنی

هیچکارگفتن بایدبرم پزشک قانونی میگن خیلی طول میکشه ۵ ماه ایناراسته 

وای من چند وقت پیش سر جای پارک ماشین یه نفر بهم حرف بد زد به تلفندکردم 110 اومد صورتجلسه کرد بردم کلانتری ، به جرم توهین افترا ازش شکایت کردم ، یکی دو جلسه دادسرا رفتم پرونده رو فرستادن دادگاه الان

وای من چند وقت پیش سر جای پارک ماشین یه نفر بهم حرف بد زد به تلفندکردم 110 اومد صورتجلسه کرد بردم کل ...

چ خوب پس مال منم حرفم بروداره عایاتودادگاه 

الکی برای بچش من بدبختو😢

چقدر بیشعوره😒😒

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
برادرشوهرت زنده اس!! شوهرجونت کجا بود که داداش عنش این گهو خورد؟

اره همشون زندن پروئه داداشش زورشوهرم ب اون نمیرسه درازبی قواره 

الکی برای بچش من بدبختو😢

کاری ندارم شوهرت کجا بود که اینطوری زد ولی وجدانا مگه نشسته بودی که پاش اینجوری خورد ، ببین برو دنبال شکایتت و کوتاه نیا دیه صورت خیلی میشه 

چ خوب پس مال منم حرفم بروداره عایاتودادگاه 

برو دنبالش چرا برو نداشته باشه ، کلانتری نامه میده برا پزشکی قانونی ، برو تا جای کبودی و زخم اینا هست ، برو تا خوب نشده

خب باید بیاد اگه نیاد حکم جلبشو میتونی بگیری

خوب اگه بیادبگه نزدم چی ازدروغ بگه چون مادم دراومدن صورت جلسه کردن میشه اون دروغ بگه ایناباورکنن 

خوب اگه بیادبگه نزدم چی ازدروغ بگه چون مادم دراومدن صورت جلسه کردن میشه اون دروغ بگه ایناباورکنن&nbs ...

شوهرت چی میگه؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔