2777
2789
عنوان

تجربه راجب سرکتاب و فال

132 بازدید | 11 پست

دوستان خیلی وقته دارم راجب این مسائل تحقیق میکنم اینجام خیلی تاپیک خوندم راجبش تهش به این نتیجه رسیدم این چیزا دروغ نیست اما باید پیش ادم درستش رفت که موکل هاش بعدا تو زندگی ادمو اذیت نکنن. راستش یکی دوتا مشکل دارم ولی موندم چیکار کنم شما تا حالا پیش کسی رفتین؟

تجربه خودمونو بگم:

راستش من مامانم اینا اصلا اعتقاد ندارن ولی مامانم میگه اوایل زندگی که بابام ورشکست شده بوده زندگیمون صفر صفر شده اون موقع رفتن یه جا دعا خونده از اون موقع به بعد بابام چند تا کار گرفته و خیلی خوب اومده براش 

اگه حاجت دارین بیاین تاپیک اخرم

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید

من از بیکاری پیش ی خانوم فال گرفتم تا الان هرچی گفته درست در اومد.

نمی‌دونم خونه عوض کردم

کار عوض کردم

گفتم سفر داری رفتم برگشتم

گفت جدایی میبینم مامان بابام جدا شدن

وو...

البته من اعتقاد ندارم 😑😑

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مامانتم قدیما رفته

قدیمیا کارشون درست تر بود و بعضا علمشو داشتن

ولی الان95 درصد دعا نویسا خالی بندن و بخاطر پول این کارا رو میکنن یا با شیاطین درارتباطن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
این همه چیز بهت گفته و بازم اعتقاد نداری!!!!

نه 

من مطعنم ی جای کار اشکال داره😄

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
چند گرفت ازت؟ مثلا کجاش اشکال داشت🙄

یادم نیست 

فکر کنم ۵۰ ۶۰ اینا بود

الانم مشکل اینه خیلی سخت میشه یه ادم کار درست پیدا کرد

آره منم خیلی دنبالش گشتم ولی همه خوباشون فوت شدن

کسی رو نتونستم پیدا کنم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊