2777
2789
عنوان

تورو خدا مرغ نخرید دیگه🐓🐓🐓

| مشاهده متن کامل بحث + 2861 بازدید | 190 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به خرید مردم ربطی نداره،مگه چقدر توان خرید داریم؟ یدونهمیخریم تموم میشه دوباره یدونه میخریم.

مشکلات و گرونی از پایه هست.مرغ نخریم مثلا گوشت ارزونه؟گوشت نخریم،گوجه و سیبزمینی ارزونه؟؟الان نمیشه چیزیو جایگزین وعده غذاییا کرد چون همه چیز گرونه،قبلا سبزیجات و حبوبات ارزون بود گوشت و مرغ میشد نخرید،الان اصلا نخریدن دوای درد مردم نیست

نمیشه مرغ نخورد!!!! آب نیست که نخوریم بمیریم مرغه  حالا چند روز مرغ نریزیم تو شکمامون چیزی ن ...

عزیزم من شوهرم مرغ دوس داره حداقل باید هفته ای یه بار مرغ داشته باشیم یه بار جوجه یه بار مرغ زعفرونی و...

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

ما هم  نمیخریم

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

از ماست که برماست، تا یه عده هستن گرون میشه بیشتر میخرن انبار میکنن وضعیت بهتر از این نمیشه

فقط اون یه عده احیانا وقت کردن فکر کنن و بدونن چقدر نفرین ادمهای مستمند پشتشونه

حالا برید بیشتر بخرید

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
مرغ نخریم گوشت هم که نخریم  مردم چی بخورن پس  خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه

برنج و لبنیات و حبوبات و سبزی و صیفی و میوه هم اصافه کن به نخریدن ها

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

با این وضعی که من میبینم زیر گل می کنن ها ولی به مردم نمیدن. 

واقعیت#  

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج