2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حال شما هم.جدا شدن براتون سخت نبود؟اینکه بعدش چیکار کنید چجوری زندگی کنید؟برگشتین پیش خانواده ...

خیلی برام سخت حمایت خانواده نداشتم  اومدم پیش مامانم و ناپدریم زندکی میکنم اما خرجی‌و همه چیم‌با خودمه تا قبل عید از نطر مالی واقعا سخت گذشت بهم الان روبراه شده

خوش به حال شما هم.جدا شدن براتون سخت نبود؟اینکه بعدش چیکار کنید چجوری زندگی کنید؟برگشتین پیش خانواده ...

سخت که چرا هست ولی ادمش ارزش نداشت، پیش خانوادمم و خوشحالم که جدا شدم و دیگه هم نمیخام ازدواج کنم  

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  
جدا شدن سخت نبود؟خانواده حمایت کردن؟از لحاظ مالی براتون سخت نشد؟من خیلی از اینا میترسم 😞

در اصل من خانواده ای نداشتم که حمایتم کنن....من روز اولی که خواستم جدا شم ب مادرم گفتم تصمیمم جدیه گفتم اگ راهم میدی بیام خونت اگ راهم ندی میرم خوابگاه....پدرمم فوت شده....خلاصه اومدم شهرمون الان هم پول رهن خونه کمکشون کردم هم تو خرجی خونشون کمک میکنم مامانمم راصیه ازم....از صفر شروع کردم

سخت که چرا هست ولی ادمش ارزش نداشت، پیش خانوادمم و خوشحالم که جدا شدم و دیگه هم نمیخام ازدواج کنم &n ...

پس خانوادتون حمایتت میکنن.من خیلی میترسم که نتونم از پسش بر بیام😞

من خیلی برام سخته این مشکلاتو به جون خریدن.

من کلا آدم ریسک پذیریم طلاقمم خیلی برام ریسک بود که بتونم از پس مشکلاتش بربیام یا نه....ولی خب  خیلی اذیت شدم تو این یکسالی ک جدا شدم...واینکه من با یه اقایی اشنا شدم که خیلی راهنماییم کردن و موفقیتمو نصفشو مدیون اونم نصفشم مدیون خودمم که نترسیدم از خیلی چیزا

پس خانوادتون حمایتت میکنن.من خیلی میترسم که نتونم از پسش بر بیام😞

من خودمم کارمندم، نترس میتونی من حتی پدر و مادرمم فوت کردن ببین وضع منو خب،ولی برادرام عین کوه پشتمن خداروشکر

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  
در اصل من خانواده ای نداشتم که حمایتم کنن....من روز اولی که خواستم جدا شم ب مادرم گفتم تصمیمم جدیه گ ...

خدا رحمتشون کنه.عزیزم خوبه که کار میکنی من از همین وضعیت مالی میترسم .چون زندگیم راحته ولی نه عشق هست نه محبت نه اعتماد انقدر خیانت دیدم فکر میکنم هر لحظه با کیه ولی از بی پولی و سختی کشیدن بیشتر میترسم