2777
2789
عنوان

خانوما لطفا همگی جواب بدید😔

112 بازدید | 18 پست

دیگه از زندگی خسته شدم یکساله عقدم به خاطر رفتارای مادر شوهر و بی عرضه بودن پسرش میخوام جدا بشم اینقدر راحت نیست این کلمه ولی واقعا دیگه نمیکشم از اول بی محبت بودن مادر شوهر بی تفاوت بودنش نسبت به تموم رسم و رسومات و...

یکماه پیش واسم زنگ زد اونم بعد از یکماه که کلی بحث و ناراحتی داشتیم تازه طلبکارم بود و به خاطر حرفایی که زد جوابشو دادم و گوشی رو قطع کردم الان یکماهه داره میگذره نه خودش نه شوهرش هیچ زنگی نزدن مقصر خودش بود ولی هیچوقت نمیشه متهمشون کرد خانواده روحانی هم هستن ولی بویی از انسانیت نبردن بچشون هم از خودشون بدتر باهاش قهر بودم که حداقل بتونه این وضعیت رو درست کنه همش میگه درست میشه و زمان میخواد ولی اگه میخواست درست بشه تا الان شده بود و به خاطر همه این کاراشون تو این مدت من تصمیمم رو گرفتم که جدا بشم

ممنون میشم شماهم راهنماییم کنین

اگه علاقه ای ب هم ندارین جداشو

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

اگه میبینی درست نمیشه مطمن باش تا اخر عمرت هم نخواهد شد انسانها قابل تغییر نیستن از الان بکشی کنار بهتره تا با یه بچه  باز خود دانی اما من طبق تجربیاتم تو مرکز مشاوره گفتم اینو 

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه میبینم که زندگی کردن باخانواده روحانی سخته

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻

خانواده طرف شرطه ولی اگه شوهرت هواتو داره و دوسش داری اونم دوستت داره جدا نشو بعد ازدواج مشکلات بیشتر میشه ولی نباید ضعف نشون بدی زندگی همینه عزیز من همیشه یکی هست ک بخواد دخالت کنه یعنی این واسه همه اثبات شده این مونده ب برخورد خودت ک چ جوری کنترلش کنی ضعیف نباش 

چرا مقصر بوده ؟  ما که نمی تونیم یه طرفه قضاوت کنیم  بعدم هر کی روحانی آدم خوبی نیست&nbs ...

وقتی که بعد از یکماه زنگ زده خودشو زده به اون راه که از هیچی خبر نداره و بعدم با حرفاش دل آدمو بدرد میاره اونقدر خسیسن که تا الان هیچکدوم از رسم و رسومات رو با نیت قلبی انجام نداده همش تا الان به زور بوده وقتی هم بوده اونجور که باید باشه نبوده

وقتی که بعد از یکماه زنگ زده خودشو زده به اون راه که از هیچی خبر نداره و بعدم با حرفاش دل آدمو بدرد ...

عزیزم جدا شو لطفا 

اینا اصلا ارزش ندارن 

واقعا ک چه آدمایی پیدا میشن 

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
خانواده طرف شرطه ولی اگه شوهرت هواتو داره و دوسش داری اونم دوستت داره جدا نشو بعد ازدواج مشکلات بیشت ...

بدبختی اینجاست که خودش از خودش هیچ اراده ای نداره تا الان ندیدم واسه یکبار بخواد تکیه گاه باشه واسه من یا مشکلی رو حل کنه الان که اینه فردا تو زندگی چی میشه خب

ینی همه میگن طلاق گرفت دهن مردم همیشه بازه ولی اهمت نده اگ راضی نیسی جدا شو طلاق بگیر

اره حرف مردم همیشه هست مامانمم به خاطر همین خیلی ناراحته ولی نمیدونم چیکار کنم