2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشت سالشه عزیزم

والا خودمم یه پسر 6 ساله بدغذا دارم که البته مسائلش ریشه در کودکیش داره و هنوز درست نشده..ولی خب میگن آب قلم وپای مرغ یا کره تو غذاها.سویق هم میگن.سنجد هم میگن خوبه.شربت اشتهاآور باریج براش بگیر از داروخونه.آزمایش کامل قبلش بدین کمبود ویتامینی چیزی شاید داره..

والا خودمم یه پسر 6 ساله بدغذا دارم که البته مسائلش ریشه در کودکیش داره و هنوز درست نشده..ولی خب میگ ...

از وقتی افت رشد داشت سالی یبارچکاب کامل بردیمش انواع تقویتی اشتهااور. همه چی امتحان کردیم اخرین بارشش ماه پیش عکس مچ دستشو برا سنه استخوانی گرفتیم. همه چیش نرماله واقعا دیگه کم اوردم نمیدونم چیکارکنم

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
دختره یا پسر؟شب ادرای نداره؟التهاب لوزه سوم چطور؟راستی ببرین دکتر طب سنتی شاید با حجامت درست شه

دختره عزیزم. نه شب ادراری نداره..التهاب لوزه چطوریه؟

یعنی با دهن باز میخوابه و نفس میکشه و زود زود سرما میخوره..

اهان نه خداروشکر برعکس لاغریش مقاومت بدنش خیلی خوبه.

دختره عزیزم. نه شب ادراری نداره..التهاب لوزه چطوریه؟

کره اینانمیخوره؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
اگه مقاومت بدنش خوبه دیگه خودت و بچه رو اذیت نکن هر بچه ای یجوره

اخه اطرافیان زیاد میگن دلم میسوزه میترسم روحیش خراب بشه