ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 عنوان تورو خدا کمکم کنید 😭 61 بازدید | 9 پست یکیو لایک کردم نمیخوام بدونہ بنظرتون میفھمہ؟ازش متنفرم اگر بفھمہ عکساشو میدیدم خیلی بد میشہ خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚 1399/09/03 | 12:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 خنگ خو دوباره بزن رو لایک لایکت برداشته شه برداشتم ھمون لحظہ اما میترسم دیدہ باشہ خداایااااااا خودت رحم کن😰 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 لایکتو بردار ھمون لحظہ برداشتم اگر آنلاین بودہ باشہ چی😭 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
غزل۶۶ عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 6132 ھمون لحظہ برداشتم اگر آنلاین بودہ باشہ چی😭 😬😬😬😬😬شایدم دیده😄🖐🏿
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 😬😬😬😬😬شایدم دیده😄🖐🏿 😑😑😑بدبخت میشم اونجوری الان حس میکنم یہ بیشعورہ بہ تمام معنام خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
غزل۶۶ عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 6132 😑😑😑بدبخت میشم اونجوری الان حس میکنم یہ بیشعورہ بہ تمام معنام عه این طوری نگو فوقش بلاکش کن شک کنه تو بودی دیدیش یا ن 😑 اینجوری نگو ابجی از قصد ک لایک نکردی دستت خورده ی جور بلاکش کن یا تندی اسم کاربری تو عوض کنه ببینه تو نبودی
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 عه این طوری نگو فوقش بلاکش کن شک کنه تو بودی دیدیش یا ن 😑 اینجوری نگو ابجی از قصد ک لایک نکردی دستت ... مرسی خوشگلم 🧡 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚