ارامش وجود داره....... ارامش درهرچیزیه که برای ما عزیزه.......... و این وعده ی ارامشه که بعد از مدت های طولانی ما دوباره همدیگه رو پیدا میکنیم................... عزیزترینم
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
کسی کاربر ریحانه رو میشناسه که دوتا پسر داشت شوهرش میخواست طلاقش بده
ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه❤️❤️🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
ارامش وجود داره....... ارامش درهرچیزیه که برای ما عزیزه.......... و این وعده ی ارامشه که بعد از مدت های طولانی ما دوباره همدیگه رو پیدا میکنیم................... عزیزترینم
کسی کاربر ریحانه رو میشناسه که دوتا پسر داشت شوهرش میخواست طلاقش بده
نه
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔