2777
2789
عنوان

خرافاتی نیستم اما خیلی دیدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 21 پست
من چون دعا می نویسم خیلی مراجعات در این مورد داشتیم

انجام میدید واسشون ؟ :٫

سلام دوست جآنم حالا که داری این متن و می‌خونی میشه واسه این که زود به کسی از ته دل دوستش دارم برسم یه صلوات مهمونم کنی ؟ ✨ ❤️
دقیقا وسط سه ماه جنگ و دعوا و قهر تو خونمون دعا و طلسم پیدا کردم بعد که انداختیم رفت رابطمون خوب ش ...

کی گفته تاثیر نداره؟منم دیدم منم به این چیزا اعتقاد ندارم اما چون دیدم میترسم ی مدتی هس که افسرده شدم از شوهرمو زندگیم بدم میاد همش دلم میخواد از شوهرم جدا شم برعکس قبلا که دیوانه وار عاشق شوهرم بودم همش میترسم فک میکنم شاید کاری کردن با زندگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جدا شدم بعد چند سال تصمیم به ازدواج داشتم همش سنگ میفتاد یه واحد درسیم هم مونده بود یکسال اصلا این و نمیشد بردارم پاس کنم یا من اتفاقی واسم میفتاد یا استاد گره زیاد داشتم یبار با دوستم رفتیم میخواست فال بگیره خانمه بهم گفت یه خانم با این مشخصات دقیقا زن داداشم بود حتی گفت تو خانوادته نزدیکه خانم یکیشونه واست دعا گرفته جدا شدی یکبار کار اون بوده که البته خدا خیرش بده 😁 میخوای ازدواج کنی نمیزاره تو درس و کارتم مشکل انداخته گفت برو باطلش کن من تحویل نگرفتم بعد چند وقت شوهرم هنوز ازدواج نکرده بودیم گفت بیا بریم باطل کنیم رفتیم یعنی یه هفته نشد همه چی درست شد  مراسم ازدواجم و گرفتیم و گره درسیم باز شد اصلا همه چی درست شد

خوب برو پیش یه دعا نویس بگو یه چیزی بهت بده که دعا روت اثر نکنه  نمیدونم حتما خودشون بلدن

میخوام خونمو عوض کنم با دوتا از جاریام که اصلا باهام خوب نیستن همسایه هستم که خیلی از اینکارا میکنن اگه خداخواست خونمو عوض کردم دیگه مشکلی ندارم

کی گفته تاثیر نداره؟منم دیدم منم به این چیزا اعتقاد ندارم اما چون دیدم میترسم ی مدتی هس که افسرده شد ...

از این مردم بعید نیست..ممکنه

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
اره خودم دعا رو پیدا کردم تو مغازه شوهرم پشت ایینه اش گذاشته بودن نشون دادم گفتن برا جداییه نمدونم ک ...

شوهر من کلینیک داره ۶ ماه کسی نمیومد بی سابقه بود تو ۲۰ سال کارش که همیشه سر ظرفیت دعوا داشتن مراجعین میگفت جا ندارم بعد رفتیم گفت یه نفر واست دعا گرفته باطلش کرد هفته بعد گفت همه اومدن دارو بردن تو یه هفته ظرفیتم کامل شد رسما هر ماه ما رو میکشوندن واسه باطل کردن خدا لعنتش کنه دیگه ما حوصله نداریم بریم کرونا هم هست خطرناکه اما یکسره دارن دعا میگیرن هنوز از گوشه و کنار خونه مامانم پیدا میشه

شوهر من کلینیک داره ۶ ماه کسی نمیومد بی سابقه بود تو ۲۰ سال کارش که همیشه سر ظرفیت دعوا داشتن مراجعی ...

خدا لعنتشون کنه اخه چه جور دلشون میاد چقدرم سمج وپی گیر هستن

من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت                      که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت