2777
2789
عنوان

با یه هندوستانی چت کردم و بدجور چشمش گرفته بود!+عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 142854 بازدید | 1677 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😅اره بابا همین الان برگشت یه کلمه ترکی گفت بعد گفت از یه دختره یاد گرفتم میخواد بهم ترکی یاد بده! ...

اوهههههههههههههه...........................میخواد ترکیم یاد بگیره....................... نظرش درباره دخترای هندوستان چیه....................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
نمیشه عکس داد؟میخواستم بفرستم

چشت روز بد نبینه!!! یه بار با یه کره ای چت میکردم گفتم عکس بده داد که چشم بادومیه بانمک بود بعد گفت تو بفرست منم باخودم  گفتم برم از دخترای پلنگ عکس بردارم بفرستم خلاصه یه عکس دختر پلنگی انتخاب کردم فرستادم بهش . بعد یه ساعت یه دونه فرستاد شتتتتتتت بعدشم بلاکم کرد😂😂😂😂😂😂

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
اوهههههههههههههه...........................میخواد ترکیم یاد بگیره....................... نظرش درباره ...

ترکی که نه،آذری،گلوش پیش دخترای ایران گیر کرده که بیشتر فالوئراش خارجین😂😅پسره دیر اس میده میگه معلم دارم از اون یاد میگیرم😂دید بهش پا نمیدم رفت سمت دختر دیگه🤪

اروپام فک نکنم الان موقعیت خوبی داشته باشه از این نظر چون اکثر پناهنده ها میرن اروپا و هیچ توانایی و ...

بحث ما از ایرانیا اونجاست 

ولی حالا اونی هم که شما میگی انجنان تاثیری نداشته چون در نهایت اونا حذف میشن  و فقط استفاده سیساسیش میمونه برای خود اروپا و براشونم خوبه تاحدی چون کلی میچاپن بخاطر پناهنده ها و کمپها کلی بودجه میگیرن از صندوقلی بین المللی میزنن زخم خودشون به اسم پناهندگانشون 

به نام اونا به کام خودشون

از طرفی مهاجرین هم سود دارن براشون و محصلین چون مالیات و شهریه ها ازشون بیشتره نرخش تا شهروندا خودشون

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

چت کردن افتخار نبود که اینجا اینم دیدیم راحت با جنس مخالف چت میکنید حالا تحت هر عنوانی و هر حرفی تاز ...

عزیزم چت کردن رو مگه من افتخار میدونم؟اگه عینک بدبینی نزنید،بد نمیشه به خدا!!!مگه من خارج از محتوا و عرف با طرف صحبت کردم!!؟؟اگه یکی دوست داره با فرهنگ های مختلف آشنا بشه و زبانشم تقویت بشه رو شما بد نگاه میکنید بهتره طرز فکرتون درست کنید!!!!:) مهربان_باشیم# قضاوت_نکنیم#  

در مورد امریکا شنیده بودم  خودم اروپام درست میگی حرفتو ایرانی بازی هاشون فقط برا خودشونه  ...

ازدواجی اومدن دیگه تخصصشون دلبری بوده و آویزون شدن تحصیلیا خوبن متاسفانه ایرانیا غریب پرستن به خودی گل میزنن ولی گل میزنن سر غریب

چشت روز بد نبینه!!! یه بار با یه کره ای چت میکردم گفتم عکس بده داد که چشم بادومیه بانمک بود بعد گفت ...

😂😂😂 ادمای اونور اب هم از پلنگای ما میترسن چه برسه خودمون!زیبایی نچرال هیچ وقت جاشو عملی ها نمیگیرن😁

ازدواجی اومدن دیگه تخصصشون دلبری بوده و آویزون شدن تحصیلیا خوبن متاسفانه ایرانیا غریب پرستن به خودی ...

البته اصلاح کنم منظورم ازدواجیای چتر و تلپ هست که دیگه ول میکنن و چشم اونی که داره تحصیل یا کار میکنه رو اونجا در میارن از کاسه نه اونی که سرش زندگی خودشه و به اونی که هست راضیه و عقده نداره

منم یه هندی گیرداده بود شمارتو بده توواتس آپ پیام بدیم من حوصلشو نداشتم قبول نکردم البته مال چند ماه ...

خوب کردی ادمایی که سمج و گیر میدن بهتره همون باهاشون حتی دوستی عادی نشد!اگه طرف واقعا ادم خوبی باشه شماره و...نمیگیره