2777
2789
عنوان

افسردگی مامانم😣😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 85 پست
به قول خودت به خاطر افسردگیشه . پس هر جور شده یه روان شناس عالی پیدا کنین بعدش به هر شکلی که میتونین ...

بخدا همین دکترشم خواهرم ک میبرد هردفه نزدیک ۱ تومن پول ویزیت و نوار و قرصاش میشد بعد نمیخورد میریخت بیرون دیگه چیکار کنیم فقط قرص خواب با بسته میخوره 

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️
بخدا همین دکترشم خواهرم ک میبرد هردفه نزدیک ۱ تومن پول ویزیت و نوار و قرصاش میشد بعد نمیخورد میریخت ...

میدونم خیلی سخته . تو شرایط حاد معمولا فرد رو بستری میکنن که تخت نظر باشه و سر ساعت دارو بخوره.

برات دعا کردم که مشکلت حل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نبردید شما؟؟؟؟بخدا دلم ب حال بابام میسوزه نه ناهار درست میکنه نه شام ما نریم خونش میمونه گرسنه ...

عزیز من مادرت الان افسرده اس و گذر زمان و روانشناس و محیط خانواده و همکاری خودتون درستش میکنه

اولین کار اینه طعنه نزنید

دنبال روانشناس عالی بگردید و چند جلسه ببریدش

خسته شده پدرش فوت شده

حتما پدرتون یه جایی براش کم گذاشته نگید نه چون احساسات زن و شوهر با پدر و فرزند متفاوته

صبوری کنید حالش مثل روز اول میشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
کسی ک افسردگی داره انقدر گیر نمیده ساکت و تو خودشه یه مقداری از رفتاراش رو.مادر شوهر منم داشت  ...

مامان من از اول اولش اینجوری بود مثلا با بابام بحث میکرد زنگ میزد ب دوستاش میگفت همیشه با تمام خانواده ی بابام جنگ داره ولی خانواده خودش اینقد مزخرف و داغونن همه معتادن جونش درمیاد برا داداشاش ک معتادن یبار داداشش کشیده بود میخواست با چوب بزنه سر مامانم بعد ب ما گفت پیش باباتون نگید خودشم هیجی نگفت نه ب داداشش نه ب کس دیگه بعد بابام میگه تو میخواد جرش بده پس چرا برااونا خوبی برا شوهرت نه؟بابای منو کرده برده ی خانوادش شده غلام حلقه ب گوش ولی بابام حق نداره تلفنی با مامانش حرف بزنه شرفشو میبره ک چی گفتید پشت من گفتید چرا فلان کارو کردی براشون بابا وقتی برا خانواده تو اینقد کار میکنه چرا نمیبینی کدوم داماد سند خونه میذاره گرو برا یه داداش ک از زندان در بیاد برا اون یکی ۳۰ ملیون پول نقد میذاره ک باز از زندان در بیاد ولی جرئت نکنه یه ۵۰ تومن بده ب مامانش

روانپزشک ببریم یا روانشناس؟؟میترسم بدترش کنن اخه یبار بردیم بستریش کردن یجایی ک همه خیلی بدتر از مام ...

نه بستریش نکنید 

محیط روش اثر میذاره بدتر میشه

با محبت و صبوری مدارا کنید قرصاشو بخوره

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
مامان من از اول اولش اینجوری بود مثلا با بابام بحث میکرد زنگ میزد ب دوستاش میگفت همیشه با تمام خانوا ...

مادرت حتما باید بره پیش روانپزشک

ذارو میده خوب میشه

مادر شوهر منم تا زمانی ک داروش رو میخورد خوب بود

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
مامان منم 2ماه پیش مادرش رو از دست داد یکمی رفتاراش بهتر از مامان شماست دیروز دذشتیم میخندیدیم یهو گ ...

مامان من باباش سال ۹۷ مرده بعد هرشب ساعت ۱ نصفه شب میگه منو ببرید سرخاک بعد انتظار داره همه بریم باهاش خوب ما دوس نداریم سنگینه ینی چی اخه بعد اونروز ب خواهرم میگه من فک کردم بابای من بمیره توام میمیری اینقد ک دوسش داشتی ینی چی اخه ما خودمونو بکشیم ینی بخاطر مرگ بابات دیگه زندگی نکنیم حالمونو بهم زده هی میگه وای بارون میاد بابام سردش میشه زیر خاک وای موند زیر برف...ب من میگه من حالا خودمو نمیکشم میخوام یه وقتی بمیرم ک دختر تو حالیش بشه بزرگ بشه بیوفته رو قبر خودشو بزنه ینی چی اخه مگه مرض داری میخوای دختر منو عذاب بدی بخاطر خودت

تقصیر بابات لی لی به لالاش میزاره یکم جنم داشت ۴ تا ظرف میشکوند داد و بیداد میکرد تهدید به زن دوم می ...

خوب قبلا بابام باهاش دعوا میکرد بحث میکرد خیلللللی بدتر میکرد پامیشد ساعت ۲ نصفه شب چادر میکرد سرش میگف میخوام برم سرخاک یکی میرف دنبالش جیغ جیغ میکرد تو خیابون زنگ میزد ب فامیلای بابام دعوا میکرد خودکشی میکرد میرفت بیمارستان همه میفهمیدن ابرومون میرفت الان مجبوریم لال بشیم بخاطر ابرومون باز کسی نفهمه 

مامان من باباش سال ۹۷ مرده بعد هرشب ساعت ۱ نصفه شب میگه منو ببرید سرخاک بعد انتظار داره همه بریم باه ...

مادرت فقط باید با دارو درمان بشه 

این حالتها و حرفها دست خودش نیست