2777
2789
عنوان

افسردگی مامانم😣😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ببرنش دکتر سریع برگه بستری بهش میده کاش تا کارش به اونجا نکشیده خودش به خودش کمک کنه اطرافیان هم ...

خودش  انگار لذت میبره دوس داره مریض باشه بگیره بخوابه فقط از دیشب خوابیده تا امروز ۱ ظهر نه صبونه درس کرده نه ناهار 1 پاشده بابام یه چیز حاضر کرده خورده باز ۳ خوابیده تا ۷ ک ما رفتیم ب زور بیدارش کردیم پاشده منگ اصلا نمیتونه راه بره هی میگه براچی بیدارم کردید باز شام نخورده ۸ ونیم گرفت خوابید ابرومو پیش شوهرامون رف مادر زنی خوب یذره پاشو ب خودت بیا شده تف سر بالا خودشم ب خودش کمک نمیکنه از قصد دارو نمیخوره نمیدونم میخواد ب کجا برسه

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️

حتما مادرتون روببرید درمان این شرایطی که گفتید مادرمن موقعی که مشکل روحی رواکی خیلی فجیع ترازمادرتون گرفتوداشت وبستری شد یکم خوب شد امااینم بگم داروهاشوسرخود استفاده کردازترس دکتررفتن والان یکساله روی حافظش تاثیرگذاشته حرفوکارچندلحظه پیشش هم یادش نمیا اما میگه من خوبم وحاظرنیست بره دکتر

دقیقا مامان من یعنی هیچ راهی نداره فقط خدا به دادمون برسه خیلی تحملشون سخته خیلی خیلی سخته

مامان شما چه علائمی داره؟؟؟بیشتر از خودشون اطرافیانو عذاب میدن اینا

خودش  انگار لذت میبره دوس داره مریض باشه بگیره بخوابه فقط از دیشب خوابیده تا امروز ۱ ظهر نه صبو ...

تنها راهش همون بستری شدنه ولی بدبختی با وضع برا اونجا این مریضی کوفتی هم‌میگیره بگین کسی که قبولش داره باهاش حرف بزنه

حتما مادرتون روببرید درمان این شرایطی که گفتید مادرمن موقعی که مشکل روحی رواکی خیلی فجیع ترازمادرتون ...

وای مامان منم این چند روزه یادش نمیومد مثلا ما روز قبل رفتیم خونشون نمیدونم اثر قرص خواباس گیجش کرده یا نه😭

مامان شما چه علائمی داره؟؟؟بیشتر از خودشون اطرافیانو عذاب میدن اینا

دقیقا هنین ولی از نوع خسیسش وای وحشتناک عذاب میده ما هم دلمون برای بابام میسوزه زیاد محل نزارید که بدونه وظیفه خودشه غذا درست کنه میدونم دلتون برای باباتون میسوزه

خودش  انگار لذت میبره دوس داره مریض باشه بگیره بخوابه فقط از دیشب خوابیده تا امروز ۱ ظهر نه صبو ...

وضعیتش خیلی بده تاپدرتون هم مثل خودش نکرد حتما یکاری کنید متمادی ۴۰روزباشرایط خیلی وحشتناک توخونه نگهش داشتیم به امیدخوب شد روزای اخر قصدخودکشی کرد دهنش سینه میزدوجیغ دیگه نمیموند تابزوروبدبختی توی روزعاشورایه بیمارستان پیداشدنامه بستری دادن الان که یادم میادتنم میلرزه چون بعدازان منو بابام دیگه اون ادمای سابق نشدیم الانم مامانم بخاطر مصرف سرخودداروها داره آلزایمر میگیره وحاظرنیست بره دکتر 

دقیقا هنین ولی از نوع خسیسش وای وحشتناک عذاب میده ما هم دلمون برای بابام میسوزه زیاد محل نزارید که ب ...

خوب غذا درست نمیکنه دیگه چیکار کنیم ماهم نبریم براشون بابام میمونه گرسنه پامیشه از خواب شاکی هم هس زبونشم درازه من خوابیدم حال ندارم چرا نرفتی بخری تو میخوای منو اذیت کنی همش میگی اشپزی کن خستم کردی

وای مامان منم این چند روزه یادش نمیومد مثلا ما روز قبل رفتیم خونشون نمیدونم اثر قرص خواباس گیجش کرده ...

صک نکن اثرداروهای لعنتیه مامان من خیلی داره بدترمیشه دلممیسوزه بخدا هرموقع که فراموش میکنه چیزیو ازشدت ناراحتی عصبی میشم وگریه 

وضعیتش خیلی بده تاپدرتون هم مثل خودش نکرد حتما یکاری کنید متمادی ۴۰روزباشرایط خیلی وحشتناک توخونه نگ ...

مامان من بیشتر از ۵۰ بار قرص خورده خودکشی کنه چندبار خواسته بره از پشت بوم خودشو پرت کنه پایین.الزایمر بخاطر مصرف سرخود چه داروهایی؟؟؟؟

صک نکن اثرداروهای لعنتیه مامان من خیلی داره بدترمیشه دلممیسوزه بخدا هرموقع که فراموش میکنه چیزیو ازش ...

خیلی بده ببینی عزیزت جلو چشمت داره اب میشه دیگرانم با اب شدنش زندگی کردن یادشون بره بعد کاریم نتونی بکنی براش امیدوارم بتونیم یه دکتر خوب پیدا کنیم براش.از بچگی ۳تا از داداشاش شهید شدن مثل عقده شده براش روانیش کرده