2777
2789
عنوان

افسردگی مامانم😣😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 85 پست
عزیز من مادرت الان افسرده اس و گذر زمان و روانشناس و محیط خانواده و همکاری خودتون درستش میکنه اولین ...

دعا کنید برامون هرکی این تاپیکو خوند ۵ تا صلوات برا خوب شدن مامانم بفرسته بخدا دیگه بردیم هممون

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️
چیه عزیزم با مرده که نباید مرد درسته ناراحته ولی داره زندگیشو خراب میکنه تا خودش نخواد روانپزشک کاری ...

با مرده نباید مرد

ولی تهدید به زن دوم و ظرف شکوندن اخه؟ برخورد قاطعانه با رفتار غیر منطقی، توهین امیز و پرخاشگرانه متفاوته عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب قبلا بابام باهاش دعوا میکرد بحث میکرد خیلللللی بدتر میکرد پامیشد ساعت ۲ نصفه شب چادر میکرد سرش م ...

دلم واسه بابات سوخت از دسته مامانت نجاتش بدین آدمه بیمار همه رو مثله خودش میکنه 

(اللهم صله علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم) 
خوب قبلا بابام باهاش دعوا میکرد بحث میکرد خیلللللی بدتر میکرد پامیشد ساعت ۲ نصفه شب چادر میکرد سرش م ...

ببخشیدا تنها راهش اینه یه مدت بستریش کنید اوضاش بده  وگرنه دکتر هم سریع  براش برگه بستری میده

مامان من باباش سال ۹۷ مرده بعد هرشب ساعت ۱ نصفه شب میگه منو ببرید سرخاک بعد انتظار داره همه بریم باه ...

این همه سال گذشته... عزیزم مادرتون حتما نیاز به روانشناس داره... میتونید با روانسناس صحبت کنید اونو به عنوان یه دوست ببرید تا با مادرتون صحبت کنه کم کم درمانش رو شروع کنه... البته مادرت عذاب وجدان نداره؟

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
غلبه سودا داره ببرینش طب سنتی درمان میشه براحتی..فعلا دم کرده بهارنارنج بهش بدین تا ببرینش دگتر

غلبه سودا دیگه چیه 😳🤔

این همه سال گذشته... عزیزم مادرتون حتما نیاز به روانشناس داره... میتونید با روانسناس صحبت کنید اونو ...

عذاب وجدان نه ولی همش ایه یئس میخونه مثلا میخوایم بریم ارایشگاه میگه ای حوصله داریدا ولش کن ارایشگاه چی من یادم نمیاد اخرین بار خودش کی رفته اگه من صورتشو تمیز نکنم خودش اصلا بفکر زیباییش نیس 

با مرده نباید مرد ولی تهدید به زن دوم و ظرف شکوندن اخه؟ برخورد قاطعانه با رفتار غیر منطقی، توهین ام ...

اگه ببرنش دکتر سریع برگه بستری بهش میده کاش تا کارش به اونجا نکشیده خودش به خودش کمک کنه اطرافیان هم صبری دارن که تموم میشه بالاخره 

خانم تشخیص اینکه ایشون چه بیماری ای دارن با دکتر متخصص هستش!به یک روانپزشک مراجعه کنن اگه لازم بود براشون دارو تجویز میکنن اگه نبود ارجاع میدن به روانکاو. طب سنتی هم در این زمینه کلا نادیده بگیرید.

ناراحت نشیا مامان انگار عقده داره وبیماری روانی شک نکن مامانه خودمم نرمال نیست مشکوکیم به دوقطبی بود ...

نبابا خودمونم میدونیم دیگه اینقد اصراف میکنه ما دلمون کباب میشه برا بابام هرروز کلللللللی لباس میخره از یه تیشرت میره ۵_۶ رنگ میخره و نمیپوشه خوب مگه ازار داری چرا اینجوری میکنی

دلم واسه بابات سوخت از دسته مامانت نجاتش بدین آدمه بیمار همه رو مثله خودش میکنه 

اخه چیکارش کنیم واقعا اگه دست ما بود طلاقشو میگرفتیم بره خونه باباش ولی بابام خیلی ابرو داره اصلا اینکارو نمیکنه روز ب روز داره پیرش میکنه فقط