2777
2789
عنوان

کسی میدونه علت خونریزی چیه

106 بازدید | 14 پست

بچه ها من یه مدت انتی بیوتیک میخوردم بابت فریز که کردم یعنی حدود شش ماه شایدم بیشتر چون همش عفونت میگزفتم حالا باز در حال خوردن انتی بیوتیک بودم که امروز دیدم مثل دقیقا پریود خونریزی دارم قطعم نمیشه دقیقا ۱۶ روز پیش پریود بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا نوبت دارم با دکترم که راهشم قرطینه شده نمیدونم والا راه میدن برم یا نه الانم همش استرس دارم نه ...

من یکی از دوستام بعد از رابطه جنسی ( متاهل بودن و بار اولشون نبوده ) خونریزی داشتن دکتر کفتن عفونت داری

برو سرچ کن ببین از علایم فریز کردن نیست ؟

آره خیلی زیاده مثل پریود شدن خیلی نگرانم

چرا نگران عزیزم . استرس نداشته باش

احتمال زیاد بابت فریز کردنت باشه

اصلا نترس پیش میاد برای هر خانومی اختلال در زمان پریودی. فقط حتما با متخصصت که فریزنت کرده حتی تلفنی صحبت کن که استرست کم شه 

من یکی از دوستام بعد از رابطه جنسی ( متاهل بودن و بار اولشون نبوده ) خونریزی داشتن دکتر کفتن عفونت د ...

نه اخه من ۷ ماه پیش فریز کردم از شیاف قرث واژینال مترونیدازول استفادا کردم شل هشتم فرداش خونریزی کردم از اول موقع شیاف سوزش داشتم محل ندادم‌میگم نکنه بابت اون

نه اخه من ۷ ماه پیش فریز کردم از شیاف قرث واژینال مترونیدازول استفادا کردم شل هشتم فرداش خونریزی کرد ...

عزیزجانم اختلال هورمونی اصلی ترین عامل خونریزیه 

اکر پیش متخصص خودت هم نشد به نزیک ترین دکتر که میدونی کارش خوبه مراجعه کن بدون استرس . انشاالله که خوب و سلامت باشی عزیزم همیشه

عزیزجانم اختلال هورمونی اصلی ترین عامل خونریزیه  اکر پیش متخصص خودت هم نشد به نزیک ترین دکت ...

فدات گلم مرسی ایشالله تافردا ببینیم چی پیش میاد الان از دلپیچه خیلی اذیتم 

فدات گلم مرسی ایشالله تافردا ببینیم چی پیش میاد الان از دلپیچه خیلی اذیتم 

عزیزم من الان خوندم شما ی جسم خارجی ( اپلیکاتور کرم مخصوص واژینال ) رو وارد کردید دیکه همون باعث خونریزی شده ختما به پزشک کراجعه کن عزیزم که بکه چی کار کنی از کسی هم سوال نکن که پزشک زیاده