2777
2789
عنوان

کرونا

128 بازدید | 12 پست

سلام 

دوستان من گلوم به شدت درد میکنه تازه امشبم اینطور شدم یعنی از بعدظهر به تدریج شروع شده اصلا نمیتونم دردشو تحمل کنم بعد همراه با گرفتگی بینی هستش و ابریزش بینی .ممکنه کرونا باشه فقط همین علامتو دارم ؟توروخدا یه راه حل بدین واسه گلوم اب نمک قرقره کردم عسل با اب ولرم هم خوردم ولی افتضاحه دردش

بله

عسل و آب لیمو ترش و اب ولرم

دمنوش آویشن

اینا واسه گلو خوبه خودم گلوم با اینا خوب شد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

ابلیمو عسل بخور 

ابم زیاد بخور

گلوتو نرم نگه دار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرونا هرروز یه علامتش میاد

من روز اول با گلو درد شروع شد کم کم کمردرد و بدن درد و درد کتف و سرفه و تب و لرز و ...

تند تند آب جوش بخور ، شربت گلو درد اگه داری بخور ، علامت دیگه نداری؟ تب یا بدن درد و بیحالی؟

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
الان حالتون چطوره؟

یک ماه گذشت وخداروشکر فقط ۳روز علائم داشتم

بعد ۳روز عالی ام

نه هیچی میگم ک تازه شروع شده گلودردم 

آخه واسه من با گلو درد شروع شد یه ساعت گذشت بعد تب کردم و بیحال بودم فرداشم بدن درد و سردرد و چشم درد  

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
نه هیچکدوم ازینارو فعلا ندارم

خب شاید سرماخوردگی باشه ولی دمای بدنت رو روزی چندبار چک کن ، دمنوش آویشن و زنجبیل و دارچین بخور، شربت عسل و لیمو بخور، ویتامین سی عالیه، ویتامین د۳ هم بخور، سوپ و مایعات گرم