2777
2789

سلام خانمای گل 

من مشکل نیمه شنوایی مادر زادی دارم به خاطر ازدواج فامیل پدر و مادرم  و ازدواج کردم با غریبه که این مشکل برام بچه هام هم پیش نیاد 

الآن سوال برام شده که آزمایش قبل از بارداری که میگن 

واجبه آیا؟ 

شامل چه چیزهایی میشه 

همون آزمایش خون قبل ازدواج نیست؟ 

کمکم کنید لطفا 

ممنووون

حتما ازمایش بده حتما خیلی واجبه.اگر مشکلی باشه برطرف بسه تا از خیلی از نواقص مادر زادی جلوگیری بشه.الانم که بیشتر بچه ها مریض به دنیا میان از دست عادت های غذایی و سبک زندگی که داریم

حتما ازمایش بده حتما خیلی واجبه.اگر مشکلی باشه برطرف بسه تا از خیلی از نواقص مادر زادی جلوگیری بشه.ا ...

مثلا چجوری برطرف میکنن؟ 

اصلا مشکلی هم می‌فهمن؟ منظورم مثل شنوایی من یا شاید هم بینایی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چجوری برطرف میکنن؟  اصلا مشکلی هم می‌فهمن؟ منظورم مثل شنوایی من یا شاید هم بینایی؟

اینارو که نمیدونم.مثلا من تیروئید کم کار داشتم که الان نرمال شده که برای جنین خیلی بده.خونم رقیق بود که درمان شدم،کلسترول بالا داشتم همه ی اینا بی تاثیر نیست.ازمایش هاییمینویسن که اصلا به ذهنمم نمیرسید مثلا بیماری که به گربه ربط داشته باشه و...اگر مشکلی باشه دکتر اجازه بارداری نمیده تا برطرف بسه.معاینه میکنه که رحمت سر جاش هست یا نه عفونت داری که بعد جنین شکاف کام نگیره و....منم فکر میکردم واجب نیست و سالمم اما بعد ۷ماه درمان تازه مبخوام اقدام کنم

اینارو که نمیدونم.مثلا من تیروئید کم کار داشتم که الان نرمال شده که برای جنین خیلی بده.خونم رقیق بود ...

آهان چه جالب 

ممنون از پاسخ دهی تون عزیزم 

حالا کی تو این ایام کرونایی  و تعطیلی میره آزمایش 😟😟😟

آهان چه جالب  ممنون از پاسخ دهی تون عزیزم  حالا کی تو این ایام کرونایی  و تعطیلی می ...

عزیزم شما باید برین دکتر ژنتیک بهتون مشاوره بده که چه نوع آزمایشی براتون لازمه

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
مثلا چجوری برطرف میکنن؟  اصلا مشکلی هم می‌فهمن؟ منظورم مثل شنوایی من یا شاید هم بینایی؟

استارتر جون حتما برو آزمایش بده من چندسال پیش غفلت کردم ندادم .جنینم به خاطر کم کاری تیروییدم سقط شد..انشالله که هیچوقت سقط وتجربه نکنی..وخدا اولاد سالم وصالح بهت بده..واسه منم دعا کن معجزه ی خداروببینم

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
استارتر جون حتما برو آزمایش بده من چندسال پیش غفلت کردم ندادم .جنینم به خاطر کم کاری تیروییدم سقط شد ...

ممنون ازت عزیزم 

ان شاءالله 

ان شاءالله که خدا به شما هم فرزند صالح و سالم بده و معجزه ی خدارو به زودی ببینی 🙏🙏