2777
2789

سلام میکنم به دوستان عزیز🌸

این سوال به چند دلیل مطرح شد

خیلی اوقات شنیدیم که اشخاصی کلاس طراحی یا نقاشی شرکت کردند و بعد از مدتی کنار گذاشتند. 

به عنوان کسی که تدریس انجام میدم، میخواستم بدونم دلایل چه چیز هایی بوده؟ آیا علاقه از بین رفته؟ سخت بوده و به صبوری بیشتری نیاز داشته؟ هزینه ی کلاس ها بالا بوده و یا معلم های مناسبی برای شما نبوده؟ 

ممنون از توجه و وقتی که برای مطالعه ی این متن گذاشتید☘️

من نقاشی دوست دارم ولی استعداد ندارم البته تا حالا کلاس و اینا نرفتم تلاشی هم نکردم ولی هیچوقت نقاشیم خوب نبوده 

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از شهریه اطلاع ندارم..ولی خودم خیلی به طراحی و نقاشی علاقه دارم ولی از طرفی چون خیلی وقت می بره و باید دقت داشته باشم و تمرکز کنم...کمتر میکشم

دو کیلو هوس ، یک کیلو دروغ و یک قاشق چای خوری هم علاقه باهم قاطی کردیم ؛ اسمشو گزاشتیم "عشق" 
من نقاشیم خوبه خیلی دوست دارم حرفه ای یاد بگیرم مطمئنم اگه وقت بزارم میتونم اما از شهریه ها هیچ اطلا ...

امیدوارم شما که علاقه مند هستید و کارتون هم خوب هست ادامه بدید

شهریه‌ ها کم و زیاد داره ولی پیش اساتید خوب قطعاً گرون تر هستش☘️

من نقاشی دوست دارم ولی استعداد ندارم البته تا حالا کلاس و اینا نرفتم تلاشی هم نکردم ولی هیچوقت نقاشی ...

هنر در ذات همه ی ما هست. فقط تمرین و آموزش احتیاج داره.مطمئن هستم علاقه باعث میشه پیشرفت داشته باشید💚

وقتی ابتدایی بودم کلاس میرفتم بعدش امتحان تیزهوشان و نمونه باید میدادم بخاطر همون مادرم نقاشی و طراحی رو کلا برام تعطیل کرد (البته ی مشکل خانوادگی کوچولو هم پیش اومد که وقت مادرمو گرفت دیگه نتونست منو کلاس ببره و بیاره اینم بی تاثیر نبود) ولی تازگیا دوباره شروع کردم امیدوارم بتونم مثل گذشته طراحی کنم😅

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
من از شهریه اطلاع ندارم..ولی خودم خیلی به طراحی و نقاشی علاقه دارم ولی از طرفی چون خیلی وقت می بره و ...

علاقه ی شما باعث حرکت رو‌به رشد شما میشه. و صبوری در کار کردن به ما چیزهای زیادی یاد میده. رشد روحی و عاطفی ما رو به همراه‌ داره. امیدوارم ادامه بدید عزیزم💚

علاقه ی شما باعث حرکت رو‌به رشد شما میشه. و صبوری در کار کردن به ما چیزهای زیادی یاد میده. رشد روحی ...

بله برای سرگرمی بیشتر می کشم..علاقه اصلیم به ریاضیات..درکنار ریاضیات سر چند وقت طراحی می کنم  ممنون

دو کیلو هوس ، یک کیلو دروغ و یک قاشق چای خوری هم علاقه باهم قاطی کردیم ؛ اسمشو گزاشتیم "عشق" 
وقتی ابتدایی بودم کلاس میرفتم بعدش امتحان تیزهوشان و نمونه باید میدادم بخاطر همون مادرم نقاشی و طراح ...

شما قطعاً‌ با هوش و ذکاوت هستید و امیدوارم همیشه موفق باشید💚 خیلی مسائل باعث میشه که ما از علاقه های خودمون دور بشیم. از اینکه دوباره شروع کردید خوشحال شدم☘️ امیدوارم از نقاشی کردن لذت ببرید دوست عزیز☘️

شما قطعاً‌ با هوش و ذکاوت هستید و امیدوارم همیشه موفق باشید💚 خیلی مسائل باعث میشه که ما از علاقه ها ...

خیلی ممنون💙🌹🌷

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
بله برای سرگرمی بیشتر می کشم..علاقه اصلیم به ریاضیات..درکنار ریاضیات سر چند وقت طراحی می کنم   ...

کسی که به ریاضیات علاقه مند هست قطعاً کارهای خاص تری در طراحی میتونه انجام بده. پیشنهاد میکنم کارهای آقای گاوزن را ببینید. و طراحی های رشته ی طراحی صنعتی را.

موفق باشید💚

کسی که به ریاضیات علاقه مند هست قطعاً کارهای خاص تری در طراحی میتونه انجام بده. پیشنهاد میکنم کارهای ...

چشم ممنون  

سلام   بنظرم همه این مواردی که گفتن تاثیرگذار هستش ولی من از طریق دوستم با یه سایتی آشنا شدم که هم لوازم نقاشیم رو از اون سایت به صورت آنلاین میگیرم و خیلی سریع میرسه دستم. هم اینکه گا گاهی مقالاتشون رو میخونم و پیج اینستاشون رو دنبال میکنم آموزش هم میزارن و واسه من که خیلی مفید بوده.

اینجا لینک سایت و آدرس پیج اینستاگرامشون رو میزارم دوستان بتونن استفاده کنن  

https://artahonari.ir

https://www.instagram.com/artahonari.ir/