2777
2789
عنوان

کیا زیگیل تناسلی داشتن کمک کنن

496 بازدید | 15 پست

سلام ۲هفته پیش یه زیگیل کنار واژنم زد که سیر گذاشتم بعد چنساعت انگار پفش خابید و تبدیل به خال شد و کلا ناپدید شد البته من خودم تشخیص دادم ک ممکنه زیگیل باشه این زیگیل بعد پریودیم زد یجا خوندم نوشته بود زیگیل میفته اما زیگیل من به خورد پوستم رفت ممکنه زیگیل نبوده و من تشخیص اشتباه دادم وای بال درمیارم اگه اینطور باشه کیا زیگیل داشتن لطفا کمک کنین

امشب چرا همش تاپیک

زگیل میزنن😕

دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زگیل با سیر ازبین نمیره ها،احتمالا زگیل نبوده

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

صورت من کلی زگیل زده

ازموقعی هم که باردار شدم بدتر شد

فریز کردم ردش موند(لک شده)

سوزوندمش جاش موند(چال شده)

راه حل دارین برام؟

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
عزیزم من این بیماری دارم، خیالت راحت باشه زگیل نبوده چون زگیل به این راحتیا کنده یا از بین نمیره متا ...

واااقعا به دوروز کلا ناپدید شد خیلیام با سرکه و سیر درمان کردن من واقعا تو این دوهفته ناامید اززندگی شدم امیدوارم زودی خوب شی من خیلی تحقیق کردم زیگیل خودش از بین میره سیسم ایمنیتو ببر بالا

واااقعا به دوروز کلا ناپدید شد خیلیام با سرکه و سیر درمان کردن من واقعا تو این دوهفته ناامید اززندگی ...

من پارسال فهمیدم که این ویروس رو دارم هم پرخطرش هم کم خطرش، الان تحت نظر ۲تا پزشکم و کلی قرص ویتامین و این چیزا میخورم که ایشالا زود خوب شم و خدایی نکرده سرطان نشه، برام دعا کن زودتر از بدنم دفع بشه

شبیه زیگیل بود عزیزم شبیه تو نت سرچ کردم واقعا ناراحتی اعصاب گرفتم این دوهفته

تا حالا زگیل ندیدم ولی وقتی با سیر رفته تو مطمئنا زگیل نبوده!

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
خانم دکتر خودتون تشخیص زگیل دادید خوب خودتونم درمان کنید.دکتر رو گذاشتند برای چی اخه ؟کلی استرس میکش ...

روانی شدم جیغ میزدم گریه میکردم فک میکردم دنیا تموم شده احه تو اینستا عکسشو به ینفر که زیگیل درمان میکرد  نشون دادم گفت زیگیله پکیج بخر تا درمان شی ازون روز سزچ میکردم تو نت عوارضو سرطانو😞😞😞

من پارسال فهمیدم که این ویروس رو دارم هم پرخطرش هم کم خطرش، الان تحت نظر ۲تا پزشکم و کلی قرص ویتامین ...

ختم سوره حشر بردار هر روز یبار بخون  معجزه میشه خوب خوب میشی 

زیگیلات چه شکلین وقتی تازه میزنن

تا حالا زگیل ندیدم ولی وقتی با سیر رفته تو مطمئنا زگیل نبوده!

خدا کنه عزیزم اما خیلیام گفتن با سیر و سرکه خوب میشه اما ممکنه دوباره عود کنه من فقط تو نت عکساشو سرچ کردم شبیه بود البته مال من خیلی ریز بود

روانی شدم جیغ میزدم گریه میکردم فک میکردم دنیا تموم شده احه تو اینستا عکسشو به ینفر که زیگیل درمان م ...

بابا اونا کاسبیشونه.جوش باشه کلی زمان میبره تا خوب بشه.دستش نزن تحریکش نکن تا ببری به ی دکتر حاذق نشون بدی