2777
2789
عنوان

مشکل چشمم کمک

392 بازدید | 17 پست

حدود ده روزه چشام وقتی موبایل میبینم زودخسته میشه ونمیتونم ادامه بدم ودرد میگیره و یهو تیرمیکشه رفتم دکترگفت التهاب داره حالابماندکه ماروتیغ زدو الکی امپول چشمم زد ۳۵۰گرفت دوباره رفتم گفت ۲۰۰بده قطره برات بسازم😡

کسی اینجوری شده یعنی مال زیاد موبایل دیدن میتونه باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عضلات چشمت خسته شده

شایدم چشمت خشک شده

من سالهاست میرم چشم پزشکی   ولی تا حالا اینقدر هزینه نکردم . اصلا قطره ساختنی در کار نبوده . 

نیاز ب این همه هزینه نبوده

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

عرق رازیانه بگیر بریز تو چشمت باعث میشه نور چشمت زیاد بشه و کلی خواص دیگ داره برا چشم

سرمه هم استفاده کن برو عطاری بگو سرمه درمانی میخوام کل عفونت چشمت رو میکشه بیرون و طریقه مصرفش رو میگه

اینا چیزایین ک برا چشم خوبن و هزینه ی آنچنانی ندارن

عرق رازیانه بگیر بریز تو چشمت باعث میشه نور چشمت زیاد بشه و کلی خواص دیگ داره برا چشم سرمه هم استفا ...

تازه عرق رازیانه کاملا خشکی چشم رو هم برطرف میکنه علاوه بر چیزای دیگه ای ک برا چشم انجام میده

عضلات چشمت خسته شده شایدم چشمت خشک شده من سالهاست میرم چشم پزشکی   ولی تا حالا اینقدر هزینه ن ...

بله عزیزم میدونم میگم که دکترش تیغم زد وحالاچشام خوبم نشده واقعا نمیدونم چطوردلشون میاد بامریضشون که اعتمادمیکنه اینجوری رفتار کنن 

نزدیک چهار ماه از ترس دکتر نرفتم باید موبایلو از خودم دور کنم تا بتونم تایپیکهارو بخونم

خوب نشدین؟😔خب نمیشه که اینجوری بمونه

یه دکترخوب بروعزیزم

منکه همینجوری دکترپیداکردم رفتم اینجوری شد اسمشم حمیدرضاصابر دوست دارم

بگم کسی نره پیشش😡