2777
2789

سلام بچه ها زنعموم بخاطر آب آوردن دور قلبش بستریه ۱۰۰سی سی آب دور قلبش جمع شده.بنظرتون خیلی خطرناکه؟کسایی که از اطرافیان دیدن میشه بیان بگن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍

حتما خطرناکه که بستریه دیگه

من خدابیامرز بابا بزرگم ریه هاش اب اورده بود چون سرطان ریه داشت

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما خطرناکه که بستریه دیگه من خدابیامرز بابا بزرگم ریه هاش اب اورده بود چون سرطان ریه داشت

نه بخاطر کرونا بستری هست.خدا رحمتشون کنه یعنی بخاطر آب آوردن ریه فوت شدن

نه بخاطر کرونا بستری هست.خدا رحمتشون کنه یعنی بخاطر آب آوردن ریه فوت شدن

میدونی سرطان ریه داشتن بعد ریه هاشون اب میاورد سه بار اب ریه رو کشیدن بار اول اب بود بار دوم خوناب بود بار سوم و اخر خون کشیدن انگاری که خونایی ک قلب پمپاژ میکرد رفته بود تو ریه و بعد از کشیدن اب برای بار سوم از دنیا رفت

مرسی عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
میدونی سرطان ریه داشتن بعد ریه هاشون اب میاورد سه بار اب ریه رو کشیدن بار اول اب بود بار دوم خوناب ب ...

خیلی متاثر شدم واقعا.روحشون قرین رحمت

خیلی متاثر شدم واقعا.روحشون قرین رحمت

ممنون عشقم انشالله مریضتون زود زود خوب شه

بستگی داره باید ببینید دکترش چی میگه  چند درصد آیا به داروهایی که میزنن جواب میده

بله.نگفتید شما از اطرافیان کسی رو داشتین که این مشکل رو داشته